Türkiye İş Bankası’ndan Çeşitli Ödeme Planlarıyla Konut Kredisi!

Türkiye İş Bankası, müşterilerinin satın alacakları ev için kullanabilecekleri krediyi her ay sabit taksitlerle ödeyebilecekleri konut kredisi sunuyor.

Türkiye İş Bankası Konut Kredisi

Türkiye İş Bankası, uzun zaman ev hayali kuran ancak nakitlerinden dolayı ev satın alamayan müşterilerine özel uygun ödeme planları ve düşük faiz oranlarıyla konut kredisi sunuyor.

İş Bankası konut kredisi başvurusu yapan bir kişinin satın almayı düşündüğü ev ilk aşamada BDDK ya da SPK lisansına sahip olan bir ekspertiz firması tarafından ekspertiz raporu oluşturuluyor. Ekspertiz raporuyla evin değeri belirleniyor. Bunun neticesinde ise müşterilere verilecek maksimum konut kredisi tutarı belirleniyor. Bireylerin Türkiye İş Bankası’ndan alabilecekleri konut kredisi miktarı evin değerinin en fazla yüzde 80’i kadar olabiliyor.

Çeşitli ödeme planları sunan banka, müşterilerinin bütçelerine en uygun, onları zorlamayacak ödeme planları hazırlıyor. Her ay eşit tutarlı ödeme planlarından indirimli faiz oranları ile konut kredisine, anapara ödemeli konut kredisinde düşük ödemelerle başlayan konut kredisine, balon ödemeli yöntemden yüksek ödemelerle başlayan kredi ödemesi yöntemlerine kadar konut kredisi kampanyaları sunuluyor.

Çeşitli Ödeme Planları ile Konut Kredisi

Kredi faizinin bir kısmını katkı payı olarak ödenmesi durumunda indirimli konut kredisi, her ay eşit tutarlarda anapara ödemesi yaparak toplamda ödenecek olan faizin azaltılması ile eşit anapara ödemeli konut kredisi, vade süresi boyunca maaşlarını belli dönemlerde alan ve belli dönemlerde maaş artışları yaşayan müşterilere özel düşük ödemelerle ya da yüksek ödemelerle başlayan konut kredisi, vade süresi boyunca öncesinde belirlenen dönemlerde toplu ödeme yapacak kişilere özel ise balon ödemeli konut kredisi sunulmaktadır.