Türkiye İş Bankası’ndan Günde 9 TL’ye 4.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Türkiye İş Bankası, düzenlediği “Anında Kredi” kampanyası vasıtasıyla 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri eşliğinde 25 bin Türk Lirası’na kadar ihtiyaç kredisi temin etmenize olanak sağlıyor.

Türkiye İş Bankası, internet üzerinden başvuru yaparak pratik bir şekilde temin edeceğiniz oldukça avantajlı bir ihtiyaç kredisi ürünü sunuyor. Hem İşCep mobil uygulaması üzerinden, hem de İş Bankası İnternet Şubesi üzerinden online kredi başvurusu yapmanıza olanak sağlayan İş Bankası, onaylanan kredinizi de anında hesabınıza aktarıyor.

Anında Kredi başvurusu yapabilmek için internet şubesi üzerinde yer alan Kredilerim kategorisine girerek, İşCep uygulamasında ise Krediler kategorisine girerek Anında Kredi Başvuru butonuna tıklayıp, kredi başvurusu yapılmasına olanak sağlayan İş Bankası, bu kampanya dahilinde 25 bin Türk Lirası’na kadar olan ihtiyaçlarınızı 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri ile çözüme kavuşturuyor. Türkiye İş Bankası, anında kredi kampanyası dahilinde herhangi bir kefil ya da teminat talebinde bulunmuyor.

Haftanın her günü, her saati rahatlıkla temin edilebilecek bir ihtiyaç kredisi ürünü sunan Türkiye İş Bankası, şubeye gitmeden, internet üzerinden kredi başvurusu gerçekleştirip, onaylanan kredinizi de hızlı bir şekilde kullanmanız için hesabınıza aktarılmasına olanak sağlıyor.

Türkiye İş Bankası 18 Ay Vadeli 4.000 TL İhtiyaç Kredisi

Acil nakit sıkışıklığınızı çözüme kavuşturabilmek adına yapacağınız 4 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi başvurusu için, 18 ay vade seçeneğiyle (1.5 yıl) ödeme planı talebinde bulunmanız halinde, Türkiye İş Bankası tarafından uygulanacak olan aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,49 olurken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı 261,86 Türk Lirası’na, toplam geri ödeme yapacağınız miktar ise 4 bin 713,48 Türk Lirası’na tekabül etmektedir. Bu ödeme planı dahilinde 30 günlük aylar için günlük bazdaki kredi taksit tutarı 8,73 Türk Lirası’dır.

Bu kredi ödeme planı, 31 Ocak 2018 Çarşamba günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantılar vasıtasıyla banka tarafından sunulan bilgiler doğrultusunda oluşturulmuştur.

https://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/aninda-kredi/Sayfalar/aninda-kredi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine giriş yaparak, bankalar tarafından düzenlenen güncel kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.