Türkiye İş Bankası’ndan İnternetten Taşıt Kredisi!

Türkiye İş Bankası hem banka şubelerinden hem de internetten başvuru yapılabilinen taşıt kredisi desteği sağlıyor. Müşterilerinin bütçelerine uygun ödeme planları sunan banka, hem 0 hem de 2. El otomobiller için düşük faiz oranları uyguluyor.

Türkiye İş Bankası’ndan İnternetten Taşıt Kredisi!

Türkiye İş Bankası internetten taşıt kredisi sunuyor. Hem 0 km araçlar hem de 2. El araçların tüm vade sürelerinde sabit faiz oranı uygulanıp, ödemeler ise bütçelere göre yapılıyor. En uzun vade süresi 48 ay olarak belirlenmiş olup, taşıt kredisi faiz oranı ise yüzde 1,89 olarak belirlenmiştir. Kredi imkanı hem yeni araç almak hem de eski aracını yenilemek isteyenler için uygun olup, 0 km araçların satın alımlarında kredi kefilsiz kullandırılıp, aracın rehni isteniyor. Rehin tesisi ise kredi ödemeleri sona erdiği zaman kaldırılıyor.

İnternetten taşıt kredisi başvurusu yapmak isteyenlerin banka sitesini ziyaret etmeleri, ilgili sayfadan istenilen bilgileri doldurmaları yeterli oluyor. Eğer kredi verilmesi uygunsa, kişilerden kredi dahilinde talep edilen belgelerle birlikte bankayı ziyaret etmeleri, krediye ilişkin belgeleri imzalamaları isteniyor. İstenilen belgeler başvuru formu, nüfus cüzdanı ya da ehliyetin fotokopisi ile aslı, gelir durumunu gösteren belge, yeni ara satın alımları için proforma fatura, 2 el araçların satın alımları için ise motorlu araç tescil belgesi ile trafik belgesidir. Ancak gerekli görülmesinde ek belgelerle beraber kefil de talep edilebiliyor. Kampanya dahilinde istenilen arabanın markası satın alınabilip, bunun için herhangi bir sınırlandırma getirilmemiştir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 27 Haziran 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.isbank.com.tr/TR/fiyatlar-ve-oranlar/urun-ve-hizmet-ucretleri/Sayfalar/urun-ve-hizmet-ucretleri.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.