Türkiye İş Bankası’ndan Telefonda Taşıt Kredisi!

Türkiye İş Bankası, hem yeni araç hem de ikinci el araç satın almak isteyenlere özel düşük faiz oranları ve uygun ödeme planlarıyla kredi imkanı sağlıyor.

Türkiye İş Bankası’ndan Araç Sahibi Olmak İsteyenlere Kredi

Türkiye İş Bankası taşıt kredisi faiz oranları yüzde 2,40’tan başlıyor. Faiz oranları kişilerin alacakları kredi tutarına, seçecekleri ödeme seçeneğine, araca ve kredi notuna göre değişkenlik göstermektedir. Aynı zamanda banka taşıt kredisi kapsamında müşterilerinin kefil göstermelerini, sigorta yaptırmalarını istemektedir. Kredi başvurusu yapacak kişilerden nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve ikametgah belgesine ek olarak araca ait belgeler istenmektedir. Benzer şekilde kefil olacak kişilerin de aynı belgeleri getirmeleri gerekmektedir.

Yeni araçların alımlarında nihai faturanın, ikinci el araçların alımların ise noter satış bedeli dikkate alınması suretiyle 100 bin Türk Lirasına kadar araç değerinin yüzde 70’lik kısmı, 100 bin Türk Lirasından fazla olan araçların değerinin bu değerini aşan kısmının yüzde 50’si alınarak kredi tutarı belirlenmektedir.

Kredi başvurusu hem banka şubelerinden hem de internetten hızlı bir şekilde yapılabilmektedir. Hızlı kredi başvurusu yapıp, kredi onayı alan kişilerin belgelerini eksiksiz bir şekilde tamamlayarak banka şubelerine gitmeleri ve krediye ilişkin evrakları imzalamaları gerekmektedir. Aynı zamanda bir diğer başvuru yöntemi olan telefon şubesi ile internet şubesi de kullanılabilmektedir.

Türkiye İş Bankası’ndan 10.000 TL Taşıt Kredisi ve Ödeme Planı

Türkiye İş Bankası’ndan temin edilen 36 ay vadeli geri ödeme planında 10 bin Türk Lirası taşıt kredisi için aylık taksidi yüzde 2,40 ile 449,87 Türk Lirası, toplam geri ödeme tutarı ise 16 bin195,32 Türk Lirasına tekabül etmektedir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 9 Eylül 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/tasit-kredisi/Sayfalar/tasit-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsini