Türkiye İş’ten Kefilsiz, 48 Ay Vadeli Taşıt Kredisi!

Türkiye İş Bankası, ev almak isteyen, tatile çıkmak isteyen, evindeki eşyalarını yenileri ile değiştirmek isteyen, çocuklarının eğitim masraflarını karşılayamayan veya çeşitli tüm ihtiyaçlar için kredi kampanyaları düzenliyor.

Otomobil almak isteyen ancak yeterli tutarda nakitleri olmayan müşterilerine taşıt kredisi sunan Türkiye İş Bankası, uygun faiz oranları ile müşterilerine kolaylıklar sağlıyor.

48 ay vadeli taşıt kredisi ile müşterilerinin bütçelerine en uygun ödeme planlarını düzenleyip, onların da isteklerinin doğrultusunda kolaylıklar sağlayan banka, hem sıfır kilometre taşıt alacaklara hem de ikinci el taşıt alacaklara finansman veriyor.

Kefilsiz kullandırılan kredide, gerekli görülmesi halinde kefil talep edilebiliyor. Banka şubeleri haricinde aynı zamanda bankanın internet sitesinden de kredi başvurusu yapılabiliniyor. Yani bireylerin başvuru için banka şubelerinde gitmelerine, zaman harcamalarına gerek kalmıyor.

Taşıt kredisi başvurusu sırasında başvuru formu, kimlik cüzdanı, yeni araçlar için proforma fatura, ikinci el araçlar için trafik belgesi ve motorlu araç tescil belgesi ile gelir belgesi talep ediliyor.

Yeni ve ikinci el araçlar için aynı faiz oranları kullanılıyor. Faiz oranı yüzde 1,30’dur. Örneğin 48 ay vadeli 20.000 TL 0 km taşıt kredisi için aylık kredi taksidi 595,05 TL olurken, ikinci el taşıt alımı için kullanılan kredide de taksit tutarı aynı olup, değişmiyor.

Türkiye İş Bankası taşıt kredisi faiz oranları 13 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/kredi-hesaplama/Sayfalar/kredi-hesaplama.aspx#Taksit_tasit

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.