Vakıfbank’tan Yeni Kredi Ürünü: Anında Kredi Fırsatı!

Vakıfbank tarafından düzenlenen yeni bir ürün olan Anında Kredi, bankanın bireysel müşterilerinin tamamının kullanımına sunuldu. Banka, resmi tatiller ve hafta sonları dahil olmak üzere, 02.50 ile 03.30 saat aralığı dışındaki tüm vakitlerde rahatlıkla ihtiyaç kredisi başvurusu yapılmasına olanak sağlıyor.

Vakıfbank tarafından hazırlanan yeni bir ürün olan Anında Kredi, mobil bankacılık uygulaması ve internet bankacılığı vasıtası ile kullanıma sunuldu. Anında kredi özelliği sayesinde hafta içi, hafta sonu, resmi tatiller dahil olmak üzere her gün, 02.50 ile 03.30 saatleri arası dışında her dakika kredi başvurunuzu oturduğunuz yerden yapabilirsiniz.

Mobil uygulama üzerinden yapacağınız ihtiyaç kredisi başvurusu için, mobil bankacılığa giriş yaptıktan sonra Başvurular bölümünden İhtiyaç Kredisi Başvurusu bölümüne tıklayarak, ilgili alanları doldurup hızlı bir kredi başvurusu yapabilirsiniz. İnternet bankacılığı üzerinden yapacağınız başvurularda ise yine bankanın menüsünden başvurular bölümüne girip, ihtiyaç kredisi başvurusu bölümünü açarak, ilgili alanları doldurmanız yeterli olacaktır.

Vakıfbank 15.000 TL Anında Kredi Ödeme Planı

Vakıfbank’tan çekeceğiniz 15 bin Türk Lirası tutarındaki anında kredi ürünü için 48 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talebinde bulunmanız halinde bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,59 olurken, 75 Türk Lirası tutarındaki kredi tahsis ücreti ile birlikte yapacağınız aylık kredi ödemesi 479,92 Türk Lirası’na, kredinin yıllık maliyet oranı ise yüzde 25,8379’a tekabül edecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 31 Mayıs 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.vakifbank.com.tr/vakifbanktan-internetten-aninda-kredi.aspx?pageID=1258

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.