Yapı Kredi Bankası Kişiye Özel Ödeme Planıyla Konut Kredisi

Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenen konut kredisi ürünü ile birlikte hayalini kurduğunuz evin ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar konut kredisini kefilsiz bir şekilde temin edebilir, ödemelerinizi 120 aya kadar uzayan vade seçenekleri eşliğinde taksitlendirebilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi başvurunuzun onaylanması halinde satın almak istediğiniz evin ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar konut kredisi çekmenize olanak sağlıyor. Banka, çekeceğiniz bu kredi tutarını masrafları ile birlikte 120 aya kadar vadelendirme imkânı sağlarken, ödemelerinizin bütçenize uygun bir şekilde planlanmasına da olanak sağlıyor.

Aylık düzenli bir gelir miktarına sahip olana, kredi notu açısından herhangi bir problemi olmayan kişilerin kefilsiz konut kredisi başvuruşu yapmasına olanak sağlayan banka, kredi başvurusu aşamasında yanınızda nüfus cüzdanınızın, gelir belgenizi gösteren bir belgenin, ikâmet adresinizi gösteren bir belgenin ve satın alacağınız evin tapusunun fotokopisinin bulunmasını önemsiyor.

Yapı Kredi Bankası 125.000 Türk Lirası Konut Kredisi Ödeme Planı ve Hesaplaması

Yapı Kredi Bankası’ndan 120 ay vadeli olarak çekeceğiniz 125 bin Türk Lirası tutarındaki konut kredisi ürünü için bankanın uygulayacağı aylık sabit konut kredisi faiz oranları yüzde 2,15 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı 2 bin 914,46 Türk Lirası’na, toplam geri ödeme yapılacak miktar ise 349 bin 736,58 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 14 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/hesaplama-araclari/kredi-hesaplama

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.