Yapı Kredi Bankası’ndan 5.000 TL Alışveriş Kredisi Kampanyası!

Yapı Kredi Bankası, alışveriş yapmak ancak bunun için nakiti olmayan müşterilerine özel yüzde 100 onaylı ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Masrafsı ve düşük faiz oranları ile sunulan ihtiyaç kredisinden yararlanmak için banka şubelerine gitmeniz ve alışveriş kredi için başvuru talebinde bulunmanız gerekmektedir. Bankanın kredi kartı ile peşin olarak yapmış olduğunu alışverişlerde kullandığını krediyi taksitlenme imkanı sunuluyor.

Alışveriş kredi iki farklı şekilde sunulmaktadır. Birinci yöntem eğer Yapı Kredi Bankası’na ait kredi kartınız varsa kartınıza yükleme yapılır. İkinci yöntem ise nakit verilir.

Yapı Kredi Bankası alışveriş kredisi faiz oranı yüzde 1,39’dur. Sabit faizli ihtiyaç kredisi olanağı sağlanır. Kredi için alt ve üst limitler belirlenmiştir. Bunlar 500 TL ve 25.000 TL’dir. 5.000 TL ve üzerindeki tutarlarda kredi kullanmak için kredi kartınızın olması gerekmektedir.

Kredi başvurusu banka şubelerinden yapılır. Kefil istenmez ve müşterilerin bütçelerine en uygun ihtiyaç kredisi ödeme planları düzenlenir.

5.000 TL Alışveriş Kredisi

24 ay vadeli 5.000 TL alışveriş kredisi alındığı zaman yüzde 1,39 faiz oranı ile aylık kredi taksit miktarı 254,52 TL olur. Dosya masrafları için ücret alınmaz. Toplam geri tutarı ise 6 bin 108,48 TL’ye tekabül eder.Sigorta hariç aylık efektif faiz oranı ise yüzde 1,8299 olur.

Yapı Kredi Bankası  alışveriş kredisi faiz oranı ve hesaplaması 21 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/bireysel-ihtiyac-kredileri/alisveris-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.