Yapı Kredi Bankası’ndan Mobil ve İnternetten Anında Kredi!

Yapı Kredi Bankası, hem mobilde hem de internetten başvuru yapılabilen ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor.

Yapı Kredi Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Yapı Kredi Bankası’nın hem mobilden hem de internetten başvuru yapılabilen kredi kapsamında en az 1.000 Türk Lirası, en fazla ise 25 bin Türk Lirası finansman verilmektedir. 25 bin Türk Lirasından daha yüksek tutarda kredi başvurusu yapmak isteyenlerin banka şubelerine gitmeleri, yanlarında ise nüfus cüzdanlarını, gelir belgelerini ve ikamet adreslerini gösteren belgeyi getirmeleri gerekmektedir.

Yapı Kredi Bankası kredi politikaları kapsamında mevcut müşterilere 75 bin Türk Lirasına kadar ön onaylı olmak kaydıyla anında kredi limiti sunulmaktadır. Ön onaylı kredi limitinin onaylanması durumunda kişilerin yine banka şubelerine gitmeleri gerekmektedir. Yine banka politikaları kapsamında kredi başvuruları aynı gün içerisinde değerlendirilmektedir. Kredi değerlendirme sonuçları ise banka tarafından sms ile bilgilendirme yapılmaktadır. Buna ek olarak kişiler kredi başvuru sonuçlarını bankanın resmi internet sitesi üzerinden başvuru izleme adımından takiplerini yapabilmektedirler.

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 2,62’den başlamaktadır. Faiz oranları kredi tutarı, kredi vadesi ve kişilerin kredi notuna göre değişkenlik göstermektedir. En uzun vade süresi 36 ay olup, kredi kullanımında banka müşterilerinden temin ettikleri kredi tutarının en fazla binde beşi kadar dosya masrafı ücreti tahsil etmektedir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 9 Aralık 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/bireysel-ihtiyac-kredileri/mobilden-ve-internetten-aninda-kredi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.