Yapı Kredi’den Mobil ve İnternetten Kredi İmkanı!

Yapı Kredi Bankası, mobil bankacılık ve internet şubesinden hızlı onaylanan ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor. Banka şubelerine gitmeden düşük faiz oranlarıyla sunulan kampanyada kişiye özel ödeme planları oluşturuluyor.

Yapı Kredi’den İnternetten Anında Kredi İmkanı!

Yapı Kredi Bankası hem mobil bankacılık uygulamasından hem de bireysel internet şubesinden başvuru yapılabilinen kredi imkanı sağlıyor. Kişiler isterlerse bu kampanya için banka şubelerinden de başvuru yapabiliyor. Yüzde 1,77’den başlayan faiz oranları uygulanıp, faizler kişilerin findeks notuna göre değişiklik gösteriyor. Azami faiz oranı yüzde 2,10 olup, 48 aya kadar uzanan ödeme planları sunuluyor.

Hem Haftaiçi Hem Haftasonu Kredi!

İnternetten kredi başvurusu hem haftaiçi hem de haftasonu yapılabiliyor. Sadece telefonda mobil bankacılık uygulamasının bulunması yeterli oluyor. Uygulamaya giriş yapmak için ise mobil şifresinin alınması yeterli oluyor. İnternetten kredi başvurusu yapanlar en fazla 10 bin TL kredi alabiliyor. Ancak kişiler Yapı Kredi müşteriyse 75 bin TL’ye kadar kredi başvurusu yapabiliyor. Başvurular aynı gün içinde değerlendirmeye alınıp, kişilere bilgilendirme mesajı gönderiliyor. Aynı zamanda başvuru takibi hem bireysel internet şubesinden hem de mobil şubeden yapılabiliyor. Kişiler kredili hayat sigortası yaptırabilip, zorunlu tutulmuyor. Sigorta ödemeleri ise kişilerin demografik bilgilerine göre değişiklik gösteriyor. 3 yıl vadeli 10 bin lira kredi alan bir kişi yıllık ortalama 68 TL sigorta prim ödemesi gerçekleştiriyor.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 27 Haziran 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/bireysel-ihtiyac-kredileri/mobilden-ve-internetten-aninda-kredi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.