Yapı Kredi’den Sabit Faizli Konut Kredisi ve Tüm Detaylar!

Eğitimden sağlığa, tatilden alışverişe, otomobilden motosiklete, iş yerinden eve kadar tüm ihtiyaçlar için Yapı Kredi Bankası kredi kampanyaları sunuyor.

Ev sahibi olmak isteyenler için 120 ay vadeli konut kredisi sunan Yapı Kredi Bankası, uygun faiz oranları ile kolaylıklar sağlıyor.

Müşterilerinin bütçelerine en uygun konut kredisi ödeme planlarını düzenleyen banka, aynı zamanda anında kredi imkanı da veriyor. Anında konut kredisi başvurusu için çeşitli bir çok kanal mevcuttur. Bunlardan biri Yapı Kredi’nin kendi internet sitesidir. Diğer bir yöntem ise internet/mobil şubedir. Son olarak isteyen müşteriler banka şubelerine yanlarına gerekli evrakları da alıp gidip konut kredisi başvurusu yapabilirler.

Sabit faizli konut kredisi imkanı sağlayan banka, yüzde 1.01 faiz uyguluyor. Faizler vadeye, kişiye ya da kredi tutarına göre değişmiyor. Krediye ilişkin olarak tahsis ücreti, ekspertiz ücreti, ipotek tesis ücreti ve DASK alınıyor. Tahsis ücreti kredi miktarına göre, ekspertiz ve ipotek tesis ücreti eve göre, DASK ise kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor.

Yapı Kredi Konut Kredisi alımlarına bazı kriterler mevcuttur. Bunlardan biri 70 yaşından büyük olan müşteriler ya da 70 yaşından küçük olup vade sona erdiğinde 70’ini geçenlere kredi verilmiyor. Yani 65 yaşındaki bir birey maksimum 5 yıl vadeli/60 ay vadeli konut kredisi alabiliyor. Diğer bir unsur ise evin yüzde yüzü değeri kadar kredi verilmiyor. Ev ilk aşamada eksper tarafından değerlendiriliyor, ekspertiz raporunun yüzde 80’i kadar kredi veriliyor. Eğer bireyler teminat gösterirlerse evin değerinin yüzde yüzü kadar kredi çekebilirler.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları  31 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/konut-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.