Ziraat Bankası Arsa Kredisi’nde 60 Ay Vade İmkanı

Ziraat Bankası, yatırımlarını arsa sahibi olarak değerlendirmek isteyenler için 60 aya varan vade seçenekleri eşliğinde arsa kredisi olanağı sağlıyor. Ziraat Bankası, arsa kredisinin teminatı olarak sadece arsa üzerine ipotek tesisi gerçekleştirip, herhangi bir kefil şartı aramıyor.

Geçtiğimiz yıl içerisinde konut kredisi alanında bir rekora imza atarak Türkiye’nin en fazla konut kredisi veren bankası olan Ziraat Bankası, bu yıl içerisindeki başarılarını tüm kredi türlerine yaymakta oldukça kararlı gözüküyor. Arsanın ekspertiz değerinin yüzde 50’sine kadar arsa kredisi olanağı sağlayan Ziraat Bankası, en uygun arsa kredisi için arsa almak isteyen vatandaşları şubelerine bekliyor.

Gelecek vaat eden konumlarda yer alan arsalardan satın alarak, geleceğe yönelik kaliteli bir yatırım yapabilirsiniz. Ekspertiz değerinin yüzde 50’sine kadar temine edilebilen arsa kredisini avantajlı faiz oranları ve uygun vade seçenekleri eşliğinde temin ederek yatırımlarınızı uygun ödeme koşulları ile birlikte değerlendirebilirsiniz.

Ziraat Bankası’ndan arsa kredisi temin etmek için gerçekleştireceğiniz arsa kredisi başvurusu aşamasında yanınızda mutlaka T. C. kimlik numaranızın belgelendiği kimliğiniz, sürücü belgeniz ya da pasaportunuz aslı ve fotokopisi ile birlikte, çalışma durumunuza göre düzenlenmiş yeni tarihli gelir durumu belgeniz ve satın almak istediğiniz arsaya ait tapı belgesinin fotokopisinin yanınızda bulunması gerekiyor. Tapu fotokopisi, satın almak istediğiniz arsaya ekspertiz uygulaması yapılarak temin edebileceğiniz kredi miktarının belirlenmesi için gereklidir.

Ön kefil şartı bulunmayan arsa kredisinden faydalanmak için gerekli belgeler ile birlikte size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek arsa kredisi başvurunuzu gerçekleştirebilir, başvurunuzun durumu ve gidişatı hakkında 24 saat süren sonuçlanma sürecini yakından takip edebilirsiniz.