Ziraat Bankası’ndan 10.000 TL Eğitim Kredisi

Okulların açılmasına az bir vakit kalmışken hem velileri hem de öğrencileri masraflar düşündürüyor. Bankalarda bu kapsamda öğrencilerin eğitimlerine destek olmak için kredi kampanyaları düzenliyor. Bu bankalardan biri de Ziraat Bankası.

Ziraat Bankası öğrenciler için Ders çalışmak sizden, ihtiyaçlarınızı karşılamak bizden diyerek finansman desteği veriyor.

Çeşitli tüm okullar için yani hem ilkokul hem kreş, hem lise hem de üniversite, dershaneden kursa kadar olan tüm eğitim masrafları için 36 ay vadeli eğitim kredisi veriliyor.

Kredi kullanımı iki türlü oluyor. Bunlardan biri taksitli diğeri ise Kredili Mevduat Hesabı şeklindedir.

Eğitim kredisi, öğrenci ya da kursiyerlerin velilerine, öğrencilerin tüm eğitim giderlerini üstlenecek olan kişinin ailesine ya da düzenli ve sürekli olarak sabit bir geliri olan mesleğe sahip ve aynı zamanda öğrenci olan kişilere kullandırtılıyor.

Ziraat Bankası, müşterilerinden bireysel maddi teminat talep etmemektedir. Ayrıca tüm kredi ödemeleri süresi boyunca da banka hayat sigortasının yapılmasını mecburi tutmaktadır.

Ziraat Bankası 10.000 TL Eğitim Kredisi

Eğitim kredisi faiz oranları sabittir ve yüzde 1,27’dir. 36 ay vadeli 10.000 TL kredi için aylık taksit tutarı 362,97 TL’dir. Yıllık maliyet oranı ise yüzde 20,3516’ya tekabül etmektedir. Kredi kapsamında KKDF ile BSMV alınmaktadır. Eğitim kredisi başvurusu sırasında kişilerden bireysel ihtiyaç kredisi başvurusu sırasından istenilen belgeler haricinde eğitime ilişkin belge ve faturalar istenmektedir.

Ziraat Bankası eğitim kredisi kampanyası faiz oranları 4 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.ziraat.com.tr/tr/diger/HesaplamaAraclari/Pages/KrediHesaplama.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.