Ziraat Bankası’ndan 30.000 TL İpotekli Bireysel Finansman Avantajı!

Türkiye’nin en çok kredi kullandıran bankası olan Ziraat Bankası, düzenlediği ipotekli bireysel finansman ürünü sayesinde yüksek tutarlı olan tüm ihtiyaçlarınızı düşük tutarlarla ödeme yaparak temin etmenize olanak sağlıyor.

Ziraat Bankası avantajlı bir kredi ürününe imza atıyor. Bankanın düzenlediği ipotekli bireysel kredi ürünü sayesinde yüksek tutarlara tekabül eden nakit ihtiyaçlarınızı düşük taksit tutarları eşliğinde çözüme kavuşturabilirsiniz.

Ziraat Bankası İpotekli Bireysel Finansman

Ziraat Bankası bireysel olarak temin edeceğiniz yüksek tutarlı ihtiyaç kredisi ürünlerinde ipotek tesisi gerçekleştirerek, arzu ettiğiniz miktarlarda kredi ihtiyacınızı çözüme kavuşturuyor Banka, konut ipoteği karşılığında kredi çekilmesinde ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar, iş yeri ipoteği karşılığında kredi çekilmesinde ekspertiz değerinin yüzde 75’ine kadar, imarlı olan arsalar üzerine ipotek tesisi karşılığında kredi çekilmesinde ise ekspertiz değerinin yüzde 50’sine kadar kredi çekmenize olanak sağlıyor.

Kredi ödemelerinizi 48 aya kadar vadelendirerek gerçekleştirmenize olanak sağlayan banka, kredi vade süresi boyunca ipotek tesisi gerçekleştirerek krediniz için gerekli teminatı sağlamış oluyor.

Ziraat Bankası kredi vade süresi boyunca zorunlu deprem sigortası uygulamasını, hayat sigortasını ve konut sigortasını zorunlu tutuyor.

Ziraat Bankası 30.000 TL İpotekli Bireysel Finansman Ödeme Planı

Ziraat Bankası’ndan çekeceğiniz 30 bin Türk Lirası tutarındaki ipotekli bireysel finansman ürünü için 48 ay vade seçeneğiyle ödeme planı oluşturmanız halinde bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,37 olup, aylık yapılacak ödeme miktarı da 908,57 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 5 Nisan 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/krediler/genel-ihtiyaclar/ipotekli-bireysel-finansman-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.