Ziraat Bankası’ndan Anında 15.000 TL Taşıt Kredisi!

Ziraat Bankası, 0 km ve 5 yaşına kadar olan otomobiller için uygun faizli ve müşterilerinin bütçelerine uygun ödeme planları ile taşıt kredisi sunuyor.

Ziraat Bankası taşıt kredisi kapsamında finansman temin etmek isteyenler hem yeni hem de ikinci el otomobiller için alabiliyorlar. Banka taşıtın türüne ya da markasına bakmıyor. 48 ay vadeli taşıt kredisi sunuluyor. Banka kredi başvurusunda müşterilerinden gelir belgelerini istiyor ve inceliyor. Gelire paralel olarak da uygun ödeme planları hazırlanıyor. Ayrıca kredi başvurusunda satın alınan aracın belgeleri de isteniyor. Araç yeni ise proforma fatura, ikinci el ise ruhsat isteniyor. Bu belgelerin üzerinde yazan otomobilin değerine göre de taşıt finansmanı tutarı belirleniyor. Taşıt kredisi ödemeleri süresi boyunca Kasko yapılması zorunlu tutuluyor. Aracın üzerine rehin tesisi konuluyor. Bu bireylerin kredi ödemelerini yapamamalarına karşın bankanın aldığı bir güvence olmaktadır. Rehin tesisi için otomobile göre değişen belli bir fiyat talep ediliyor ve ödeme bittiğinde rehin kalkıyor.

Ziraat Bankası taşıt kredisi başvurusu banka şubeleri haricinde mobil ve internet şubelerinden, Çağrı Merkezinden ve ATM’lerden de gerçekleşiyor. Müşterilerine hızlı taşıt kredisi başvurusu imkanı sağlayan banka, kredi değerlendirmesi sonucunda onay verirse sadece istenilen belgelerin getirilmesi, krediye ilişkin evrakların imzalanması sonucunda finansmanı müşterilerinin vadesiz hesaplarına yatırıyor.

Ziraat Bankası taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,22 olup, değişmemektedir. Yani sabit faiz taşıt kredisi imkanı sunuluyor. Ödeme planları aydan aya eşit taksitli olacak şekilde yapılıyor.

48 ay vadeli 15 bin TL taşıt kredisi alan bir bireyin ödeyeceği faiz oranı yüzde 1,22 oluyor. Faiz oranı piyasadaki faiz değişimlerinden etkilenmiyor. Ancak bankanın faiz oranlarında değişim hakkı bulunuyor. 15 bin TL için aylık kredi taksidi 437,25 TL oluyor.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi faiz oranı ve hesaplaması 23 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.ziraat.com.tr/tr/diger/HesaplamaAraclari/Pages/KrediHesaplama.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.