Ziraat Bankası’ndan Düşük Faizli Konut Kredisi!

Ziraat Bankası, 120 ay vadeye kadar uzanan ödeme planları ve yüzde x’ten başlayan faiz oranıyla müşterilerine konut kredisi sunuyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Kampanyası!

Ziraat Bankası konut kredisi başvurusu yapan bir kişinin hayat sigortası, konut ve zorunlu deprem sigortası yaptırması gerekiyor. Sigorta ödemeleri hem kişilere hem de evin konumuna, hangi ilde ve hangi ilçede olduğuna göre farklılık gösteriyor.

120 ay vadeli geri ödeme planlarıyla konut kredisi sunan banka, müşterilerinin aylık gelirlerine uygun ödeme planları hazırlıyor. Satın alınacak olan evin üzerine ipotek konuluyor. İpotek kredi ödemeleri sona erdiği zaman kaldırılıyor. Aynı zamanda krediye konu olan evin ekspertiz değerinin yüzde 80’i kadar kredi verilmektedir. Bu kapsamda da ekspertiz ücreti tahsil edilmektedir. Ekspertiz ücreti ise evin nerede olduğu ve kaç metrekare olduğuna göre farklılık göstermektedir. Kefil zorunluluğu olmayıp, kişi özelinde kefil talep edilebilmektedir.

100 bin liraya kadar olan kredi kullanımlarında yüzde 1,38 oranında faiz uygulanırken, 100 bin lira ile 500 bin lira arasında kredilerde yüzde 1,48 oranında, 500 bin lira ve üzerindeki kredi tutarlarında ise yüzde 1,58 oranında faiz uygulanmaktadır. Faiz oranları piyasa koşullarından etkilenmez ancak kişi özelinde farklılık gösterebilmektedir.

Ziraat Bankası’ndan 100.000 TL Konut Kredisi ve Ödeme Planı

Ziraat Bankası’ndan temin edilen 120 ay vadeli 100 bin TL konut kredisi için aylık kredi ödemesi 1.710,20 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Yıllık maliyet oranı ise yüzde 18.2158 olmaktadır.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 26 Temmuz 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/krediler/konut-gayrimenkul/konut-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.