Ziraat Bankası’ndan Eğitim Kredisi Kampanyası!

Ziraat Bankası, üniversiteden kursa, dershaneden tüm eğitim harcamalarına özel avantajlı faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi sunuyor.

Ziraat Bankası Eğitim Kredisi Detayları

Ziraat Bankası, ilkokuldan liseye, üniversiteden yüksek lisansa, doktoradan kurs, dershane ve tüm eğitim harcamalarına özel eğitim kredisi sağlıyor. Eğitim Kredisi vadesi azami 36 ay olarak belirlenirken, asgari ise 3 aydır. Yani 3 aydan kısa vadeli, 36 aydan uzun vadeli kredi temin edilememektedir. 18 yaşından küçük olan eğitim kredisinden kendileri yararlanamamaktadırlar. 18 yaşından küçük olan kişilerin velilerinin başvuruda bulunması gerekmektedir.

Ziraat Bankası, eğitim kredisi kapsamında müşterilerinden şahsi ya da maddi teminat talep etmektedir. Aynı zamanda kredi ödemeleri süresince de herkesin hayat sigortası yaptırması istenmektedir. Hayat sigortası ödemeleri ise kişilerin yaşlarına, cinsiyetlerine, aldıkları kredi tutarı ve kredinin vadesine göre değişkenlik gösterebilmektedir.

Avantajlı faiz oranları sağlayan banka, kişilerin bütçelerine uygun ödeme planları hazırlamaktadır. Kredi faiz oranları piyasada faiz dalgalanmalarından etkilenmeyip, kişilerin kredi notuna göre değişkenlik gösterebilmektedir. Kredi notu düşük olanlar için yüksek faiz oranları uygulanırken, kredi notu yüksek olanlar için ise düşük faiz oranları uygulanmaktadır.

Ziraat Bankası eğitim kredisi başvurusu sadece banka şubelerinden yapılmaktadır. Banka şubesi haricinde başvuru kanaları bulunmamaktadır. Bireylerin kredi başvurusu esnasında yanlarında kimlik cüzdanlarını, gelir ve ikametgah belgelerini unutmamaları gerekmektedir. Buna ek olarak eğitim görülen kurumdan eğitim görüldüğüne dair belgenin de getirilmesi gerekmektedir.

Bu kredi kampanyasına ait bilgiler 20 Aralık 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/krediler/genel-ihtiyaclar/egitim-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.