Ziraat Bankası’ndan Maaş Alan Çalışanlara Özel İhtiyaç Kredisi!

Ziraat Bankası Çalışanın Artısı Kredi Paketi vasıtasıyla, maaş ödemesini Ziraat Bankası’ndan alan çalışanlar için avantajlı faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi olanağı sunuyor.

Ziraat Bankası, aylık maaş ödemelerini Ziraat Bankası’ndan alan çalışanlar için oldukça avantajlı bir ihtiyaç kredisi ürünü sunuyor. Maksimum 48 aya kadar vadelendirilebilen ihtiyaç kredisi ürününde, avantajlı ihtiyaç kredisi faiz oranlarıyla ödeme planı hazırlanıyor.

Bahsi geçen ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanabilmek için Ziraat Bankası’nın size en yakın şubesini ziyaret edebilir, aynı zamanda Ziraat Bankası internet bankacılığı, Ziraat Bankası mobil bankacılık uygulamaları vasıtasıyla da başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası 20.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Maaşını Ziraat Bankası’ndan alan çalışanların, bankadan temin edeceği 20 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için 48 ay vade seçeneği ile ödeme planı talebinde bulunması halinde banka tarafından uygulanacak olan aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,32 olurken, aynı zamanda 100 Türk Lirası tutarında da kredi tahsis ücreti talep edilecek. Bu bilgiler ışığında temin edilecek olan kredi için geri ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı 598,09 Türk Lirası olurken, kredinin yıllık maliyet oranı da yüzde 21,11 olacaktır.

Ziraat Bankası tarafından düzenlenen Çalışanın Artısı Kredi Paketi kapsamındaki ihtiyaç kredisi ürünü için bu bilgiler, 27 Ocak 2018 tarihinde, aşağıda yer alan bağlatı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/Bireysel/Krediler/Pages/CalisaninArtisiKrediPaketi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek, Türk bankaları tarafından düzenlenen kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.