Ziraat Bankası’nın Tüm Kredi Kampanyalarının Başvuru Detayları!

Nakit ihtiyaçlarımızı karşılayabilmek için ilk olarak yakınlarımızdan borç isteriz. Bazı durumlarda ise bankalara kredi başvurusunda bulunuruz.

Ev almak için konut kredisi, araba almak için taşıt kredisi, arsa almak için arsa kredisi, tatil, eğitim, saplık ve benzeri gibi küçük ihtiyaçlar için ise ihtiyaç kredisi başvuru yapılır. Bazı ihtiyaçlar için ise bankalar özel kredi kampanyaları düzenlerler. Örneğin emeklilerin yararlanmak istedikleri kredilerde emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyası yapıldığı gibi, eğitim masraflarının karşılanması için ise eğitim kredisi kampanyası düzenlenir. Bunlar bankadan bankaya değişiklik gösterir. İhtiyaçlarınız ve bütçeniz için en uygun kredi ve kredi ödemelerini belirlemek için detaylı bir inceleme yapmanız gerekmektedir.

Sitemizde yer alan kredi kampanyalarını incelemek isterseniz krediler sayfasından bilgi edinebilirsiniz.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Başvuru ve Detayları

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi pek çok farklı çeşitte sunuyor. Bunlardan biri kredinin binde beşi kadar tahsis ücreti yani dosya masrafları için ücret talep ediyor. Bir diğeri ise masrafsız kredi imkanı sağlıyor.

Ya da gayrimenkullerini beyan ederek yüksek tutarlı ihtiyaç kredisi almak isteyenlere de imkanı tanıyor. Lise, üniversite, yüksek lisans, doktora, dershane gibi eğitim giderleri için eğitim kredisi kampanyası, yatırımlarını arsaya dönüştürmek isteyenlere arsa kredisi kampanyası, ev almak isteyenlere konut kredisi kampanyası sunuyor.

Her krediye özel olarak da bir takım masraflar ve belgeler isteniyor.

Tüm kredilerde başvuru yapanın T.C. kimlik numarasının yazılı olduğu nüfus cüzdanı, adres teyitleri için ikametgah belgesi, gelir durumlarını gösteren belge talep ediliyor. Gerekli görülmesi durumlarında kefil ve ek belgeler talep ediliyor.

Ancak taşıt kredisinden yararlanmak isteyenlerden bu belgelere ek olarak ayrıca satın alınan aracın belgeleri, konut kredisinden konuta ait tapu fotokopisi, arsa kredisinden arsa tapu fotokopisi, eğitim  kredisinde eğitim alınan kurumda imzalı belge ve benzeri gibi belgeler talep ediliyor.

İhtiyaç kredisi başvuruları pek çok yerden yapılabiliniyor. Bunlar; Ziraat Bankası şubesi, ATM’si, internet şubesi, mobil şubesi, Çağrı Merkezi ve internet sitesidir.

Konut, taşıt, arsa ve diğer kredi kampanyalarında da aynı başvuru imkanları sağlanıp, çeşitli ödeme planları sunulup, krediden krediye değişen faiz oranları uygulanmaktadır.