Ziraat Katılım Bankası Taşıt Finansmanı

Ziraat Katılım Bankası, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli finansman kampanyaları düzenliyor. Bunlardan biri de taşıt finansman kampanyası. Otomobil hayali kuran, otomobil sahibi olmak isteyen müşteri için Ziraat Katılım Bankası taşıt finansmanı kampanyası düzenledi.

Ziraat Katılım Bankası taşıt finansmanı kapsamında müşterileri hem sıfır araçlar hem de ikinci el araçlar için finansman başvurusunda bulunabiliyor. 48 ay vadeye kadar çeşitli ödeme seçenekleri sunan banka, müşterilerinin gelir bütçelerine uygun olacak şekilde ödeme planları düzenliyor. Banka, taşıt finansmanı başvurusunda bulunacak müşterilerine herhangi bir kefil koşulu sunmuyor. Satın alınacak olan araç üzerine ipotek tesisi gerçekleştirip, müşterilerinin ihtiyaçları olan nakiti finansman olarak sağlıyor.

Ziraat Katılım Bankası taşıt finansmanı başvurusunda bulunmak isteyen müşteriler bankanın şubesine gitmeleri gerekiyor. Şubeye giderken bireylerin yanlarında gelir durumlarını gösteren belgeyi, kimlik belgeleri yahut sürücü belgeleri ile birlikte satın alacakları araca ait olan belgeleri yanında bulundurmaları gerekiyor.  Eğer bireyler sıfır araç alacaklarsa, bireylerin bankadan alacakları finansman tutarı aracın miktarının proforma fatura bedeli üzerinden hesaplamalar yapılıyor. Eğer ikinci el araç alacaklarsa aracın kasko tutarı üzerinden hesaplamalar yapılıyor. Banka aracın tutarının 50 bin Türk Lirası ve altında bir değer olması durumunda tutarın yüzde 70’i, 50 bin Türk Lirası ve üzerinde bir değer olması durumunda ise 50 bin’e kadar aynı işlemleri, geriye kalan tutarın yüzde 50’si üzerinden işlemleri yapıp, alınabilinecek finansman tutarını belirliyor.