Ziraat’ten 50.000 TL İmar Barışı Kredisi ve Ödeme Planı

Türkiye’de kamu bankası olarak hizmet veren, en büyük müşteri portföyüne sahip olan ve mevduat büyüklüğü açısından da en büyük banka olma ünvanına sahip olan Ziraat Bankası İmar Barışı’ndan faydalanmak isteyenlere 60 aya kadar taksitlendirilebilen imar barışı kredisi sunuyor.

Ziraat Bankası, Yapı Kayıt Belgesi almak için ödenecek ücrette taksitlendirme imkânı sağlamak için İmar Barışı Kredisi ürününü sunuyor. 7143 Sayılı Kanun’da yer alan 16. Madde gereğince 31 Aralık 2017 tarihinden önceki ruhsatsız ya da ruhsat eklerine aykırı olarak yapılmış, hem kentsel alanlardaki, hem de kırsal alanlardaki tüm yapıların İmar Barışı kapsamına alınması, bu barış sürecinde ise Yapı Kayıt Belgesi alabilmek için bir ücret ödenmesi şartları ortaya çıkmış, 31 Kasım 2018 tarihine kadar e-devlet sistemi üzerinden yapılacak başvurular için de 31 Aralık 2018 tarihine kadar ödeme süresi tanınmış durumda.

Başvurularını 31 Kasım 2018 tarihine kadar yapıp, 31 Aralık 2018 tarihine kadar da Yapı Kayıt Belgesi için ortaya çıkan ücretin ödemesini yapan vatandaşlar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Yapı Kayıt Belgesi’ni almaya hak kazanıyorlar. Bu süreç içerisindeki nakit ihtiyacı için ise Ziraat Bankası oldukça avantajlı bir kredi kampanyasına imza atıyor.

Kredi tahsis ücreti bulunmayan imar barışı kredisi, 60 aya kadar vadelendirilebilyor.

Ziraat Bankası 50.000 TL İmar Barışı Kredisi Ödeme Planı

Ziraat Bankası’ndan çekeceğiniz 50 bin Türk Lirası tutarındaki imar barışı kredisi ürünü için 60 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talep etmeniz halinde banka tarafından uygulanacak olan aylık sabit faiz oranları yüzde 1,65 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı bin 319,14 Türk Lirası’na denk gelecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 8 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/krediler/genel-ihtiyaclar/imar-baris-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.