Ayda 244 TL Taksitle Kamu Çalışanlarına Özel Kredi Şekerbank’tan!

Şekerbank, kamu çalışanlarının bireysel harcamalarına özel kredi kampanyası düzenlendi.

48 ay vadeli ödeme planı ve avantajlı faiz oranları ile yalnızca kamu çalışanlarına özel düzenlenen kredi kampanyası için başvurular banka şubelerinden yapılmaktadır. Başvuru esnasında ise kişilerin çalıştıklarına, düzenli gelirlerinin olduklarına dair gelir belgeleri ile nüfus cüzdanlarını ve ikametgah belgelerini getirmeleri gerekmektedir.

Şekerbank kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,66’dır ve sabittir. Faiz oranları alınan kredinin tutarına, düzenlenen ihtiyaç kredisi ödeme planlarına göre farklılık göstermemektedir.

Banka kredinin teminatı için müşterilerinin ödeme süresince sigorta yaptırmalarını istemektedir. Sigorta ödemelerinin hesaplanması ise kişilerin yaşlarına, cinsiyetlerine, alınan kredinin tutarına, düzenlenen ödeme planına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca kredinin binde beşi kadar da tahsis ücreti temin edilir. Bu ücret sadece bir kez alınır.

7.500 TL İhtiyaç Kredisi ve Ödeme Planı

48 ay vadeli 7 bin 500 TL Şekerbank’tan kamu çalışanlarına özel düzenlenen kampanyadan kredi temin eden kişilerin aylık kredi ödemesi  244,12 Türk Lirası olarak hesaplanmaktadır. Yüzde 1,66 faiz oranı ile vade sonunda ödenecek toplam kredinin tutarı ise 11 bin 717,56 Türk Lirası olarak hesaplanmaktadır. 7 bin 500 TL için bankanın tek seferlik tahsil ettiği tahsis ücreti ise 37,5 Türk Lirasıdır.

Şekerbank kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi faiz oranları 29 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyackredileri/kamucalisanlarinaozel

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.