Tasarruf Sahiplerine Denizbank’tan Hoşgeldin Faizi

Tasarruf sahiplerinin yaptıkları yatırımları Denizbank avantajlı çözümler üretiyor.

Denizbank Özel Bankacılık, Deniz Portföy, Deniz GYO ve Deniz Yatırım tüm güçlerini bir çatı altında birleştiriyor. Bu güçle Denizbank müşterilerinin tüm finansal ihtiyaçları kapsamında en iyi, en hızlı ve kaliteli çözümleri sunabilmek için hayata geçirmiş oldukları Denizbank Yatırım Hizmetleri Grubu çalışmalarına devam ediyor.

Yeni kampanyaya imza atan Denizbank Yatırım Hizmetleri Grubu, müşterilerine “Kulaktan dolma bilgilerle yatırım yapmayın” mesajını iletiyor. Ayrıca oluşan risk ve beklentilere en uygun ürünler kapsamında danışmanlık yapabilmek için tüm tasarruf sahiplerini Denizbank şubelerine ya da İletişim Merkezine davet ediyor.

Banka müşterisi olmayan, bankada hesabı olmayan ve şubelere gitmek isteyen tasarruf sahiplerine de yardımcı olan Denizbank, en kısa zaman şubeleri ziyaret eden ya da iletişim merkezini arayanlara yüzde 14 oranındaki faiz imkanı sağlıyor.

Denizbank’ta hesabı olan müşteriler ise yüzde 14 oranındaki faizden faydalanabilmek için banka şubelerine giderek ya da iletişim merkezini arayarak anında mobil ya da internet bankacılığı hesabı oluşturabiliyorlar. Ancak söz konusu avantaj için kriter sunuluyor. Bu kriterlerden biri söz konusu kampanyadan son 6 aylık süreçte yararlanmamış olmak, diğer bir kriter ise son 1 ay içinde açık yabancı para birimi cinsinden ya da Türk Lirası cinsinden vadeli mevduat hesabının olmamasıdır.

Denizbank’a hesap için başvuruyu ilk kez  yapanlar ise bir başka bankaya talep ettikleri ilk EFT’yi ücretsiz bir şekilde yapabiliyorlar.

Kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan DenizBank Özel Bankacılık ve Yatırım Satış Performans Yönetimi Grubu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Cem Önenç, söz konusu yatırım olduğu zaman kulaktan dolma bilgiler ile sonuçların olumsuz sonuçlandığını, yatırım için kesinlikle uzman kişilerle görüşülmesi gerektiğini, kampanyanın hem Denizbank müşterisi olanlara hem de Denizbank müşterisi olmayanlara sunulduğunu söyledi.