Denizbank’dan Konut Kredisi Kampanyası

Denizbank düzenlediği konut kredisi kampanyası ile birlikte aylık yüzde 0,97 oranında faiz oranları ile hayalini kurduğunuz konuta sahip olmanıza olanak sağlıyor. Türkiye’nin en çok kampanya düzenleyen ve internet üzerinden yapılan kredi başvurularında ilk sıralarda yer alan bankası olan Denizbank, 300 aya varan vade seçenekleri ile sahip olmak istediğiniz konut için ihtiyacınız olan nakit desteğini sizlere sunuyor.

1 aydan 60 aya kadar olan vade tercihlerinde aylık yüzde 0,97 oranında faiz uygulaması yapan Denizbank, 61 ay ila 120 ay arasında vade tercihlerinizde aylık yüzde 1,14 oranında faiz uygulaması, 121 ay ila 300 ay arasındaki vade tercihlerinizde ise aylık yüzde 1,19 oranında faiz uygulaması yapıyor. Temin edeceğiniz kredi tutarının yüzde 0,5’i kadar kredi tahsis ücreti talep eden Denizbank, gayrimenkul değerleme ücreti için de ortalama 850 Türk Lirası tutarında bir ücret talebinde bulunuyor.

Evin sahip olduğu ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar temin edilebilen Denizbank konut kredisi başvurusu için size en yakın Denizbank şubesine bizzat giderek başvuru yapmanız gerekiyor. Nüfus cüzdanınız ya da dengi olan bir belge, satın alacağınız konuta dair tapu fotokopisi, gelir durumunuzu gösteren ve çalışma durumunuza göre düzenlenmiş gelir belgesi ve kira, faiz gibi ek gelirlerinizi belgeleyen gelir belgeleriniz ve güncel ikâmet adresinizi gösteren son 3 ay içerisinde düzenlenmiş bir elektrik, su, telefon ya da doğal gaz faturasının yanınızda olması, başvuru işlemlerinizin hızlanması için oldukça önemli.

Denizbank, konut kredisi başvurusu sonuçlarınızı ortalama 24 ila 48 saat arasındaki bir süreç içerisinde tamamlayarak tarafınıza SMS ile bildiriyor.

Siz de Denizbank’tan konut kredisi temin ederek hayalini kurduğunuz gayrimenkule sahip olabilirsiniz.