Yapı Kredi Portföy 2 Ödülün Sahibi Oldu!

Yapı Kredi Portföy, Wealth & Finance International dergisi tarafından 2 farklı ödülün sahibi oldu.

Yapı Kredi’ye 2 Ödül!

Yapı Kredi Portföy Türkiye’nin En İyi Portföy Yönetimi Şirketi ile birlikte Emeklilik Fon Yönetiminde Saygın Lider ödülünün sahibi oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan banka, fon yöneticileri, kurumlar ve yatırımcılara özel tavsiyelerle güncel haberler yayımlayan dergi tarafından araştırma yapıldığını, yapılan uluslararası araştırma neticesinde de Yapı Kredi Portföy’ün inovasyon, müşteri deneyimi ve performans kriterlerinde değerlendirmeye alındığını bildirdi. Wealth & Finance International dergisi tarafından 2 ödülün sahibi olduğunu açıklayan banka, bu ödüllerin ise Emeklilik Fon Yönetiminde Saygın Lider ve Türkiye’nin En İyi Portföy Yönetimi Şirketi başlıkları altında olduğunu bildirdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Emir Alpay, çeşitli varlık sınıflarında, geniş ürün yelpazesiyle birlikte müşterilerine her zaman en iyi hizmeti sağlamak için çalıştıklarını, uluslararası düzeyde aldıkları ödüllerle beraber sektörü yurt dışında da temsil etmekten çok mutlu olduklarını bildirdi. Yatırım yönetimi, iş performansı ve müşteri ilişkilerindeki itibarlı geçmişleriyle önceliklerinin müşterileriyle uzun dönemli ve güvene dayalı ilişkiler kurabilmek olduğunu söyleyen Alpay, kurum içerisinde araştırma ve analizler yaptıklarını, global bilgi kaynaklarını kullanarak yeni düzenlemeler gerçekleştirdiklerini, hedefler kapsamında her zaman en iyi hizmeti sağlamak için çalıştıklarını, özel portföy yönetimi ve kurumsal müşterilerle yakın ilişkiler kurduklarını, onların taleplerini her zaman dinleyip, analiz ettiklerini söyledi.