Yapı Kredi’den Bayram Özel Günde 10 TL’den Başlayan Ödemelerle Kredi Kampanyası!

Yapı Kredi Bankası, kendi müşterilerine özel günde 10 Türk Lirası ödeme tutarlarından başlayan kurban bayramı kredisi kampanyası sunuyor.

Yapı Kredi Bankası, bayramda hiçbir müşterisi nakit sıkıntısı çekmesin diye bayrama özel uygun faiz oranları ve uygun ödeme planları ile kredi kampanyası düzenledi.

Yapı Kredi Bankası bayram kredisi kampanyası başvurusu çeşitli kanallardan gerçekleşmektedir. Bunlardan biri bankanın kendi internet sitesi üzerindendir. Diğer bir başvuru kanalı ise smsdir. Diğer yöntemler telefon bankacılığı, Yapı Kredi Bankası ATM’leri ve şubeleridir.

Bayrama özel düzenlenen kredinin faiz oranları ise yüzde 1,33’ten başlamaktadır. Ödeme süresi için ise maksimum 48 ay olarak belirlenmiştir.

Söz konusu kampanyanın son başvuru tarihi ise 31 Ağustos 2017 Perşembe günü olarak belirlenmiştir. 31 Ağustos’tan sonra bankanın düzenlediği bayram kredisi ve bu krediye özel faiz oranları sona erecektir.

Yapı Kredi Bankası 10.000 TL Bayram Kredisi

48 ay vadeli 10 bin Türk Lirası bayram kredisi için aylık faiz yüzde 1,33 oranında, aylık taksit ise 299,80 Türk Lirası olmaktadır. Bu kapsamda günlük taksit ise 10 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Banka aylık taksit ödemeli plan düzenlediği gibi aynı zamanda da günlük bazda da düzenlemektedir. Sigorta hariç aylık efektif faiz oranı yüzde 1,7734’e,  yıllık efektif faiz oranı ise 21,2814’e tekabül etmektedir. Toplamda geri ödenecek bayram kredisi tutarı ise 14 bin 390,40 Türk Lirası olmaktadır.

Yapı Kredi Bankası bayram kredisi faiz oranları  25 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/bireysel-ihtiyac-kredileri/bayram-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.