Allianz Türkiye’den İstihdam!

İnşaası 2018 yılı içerisinde tamamlanması beklenilen Allianz Kampüs projesi için ilk etapta 650 kişiye istihdam sağlayacak olan Allianz Türkiye, ikinci etapta da 100 kişiye istihdam alanı yaratarak istihdam seferberliğine destek verecek.

Allianz Türkiye cephesinden yapılan açıklamaya göre, dünya genelinde yer alan sigorta ve varlık yönetimi şirketleri arasında en büyükler listesinde yer alan Allianz Grubu‘nun Türkiye’nin geleceğine duyduğu güven ile yatırımlarına hız kesmeden devam ettiği bilgisine yer verildi.

Büyüme beklentileri, iş sürekliliği ve sürdürülebilir yaklaşımlar ile bilikte Allianz Türkiye, İzmir’de inşaatı devam eden Allianz Kampüs için ilk etapta 650 kişilik, ikinci etapta ise 100 kişilik istihdam alanı yaratacak. İlk iki etapta 750 kişiye istihdam sağlayacak olan Allianz Türkiye, İzmir’in Gaziemir ilçesinde yer alan Allianz Kampüs projesi için, uzun vadede toplam bin 100 kişi için istihdam sağlamış olacak.

Yeni Mezunlara İş Olanağı

Allianz Türkiye, yapacağı personel alımında özellikle yeni mezunlara öncelik tanıyacak. İşe alınacak personellerin yüzde 70’inin yeni mezunlardan tercih edileceği yeni çalışanlar; çağrı merkezi, elementer sigorta, hayat ve emeklilik, müşteri hizmetleri, hasar, provizyon ve risk değerlendirme bölümlerinde görev alarak Allianz Türkiye bünyesinde çalışacaklar.

 

İzmir’de inşaatı devam Allianz Kampüs projesi için işe alım sürecinin tüm yıl boyunca süreceğini dile getiren Allianz Türkiye İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı İlkay Özel, projenin iki katlı, yatay olarak sürekli olan, doğa dostu binalardan oluşacağını belirtirken, açık hava spor alanları, zengin yeşil alanlar ve iç mekan spor salonu ile birlikte  mükemmel bir projenin hayata geçirildiğini aktardı.