48 Ay Vadeli 35.000 TL Taşıt Kredisi Anadolubank’tan!

Anadolubank, markası farketmeden tüm 0 ve 2. el araç alımları için 48 ay vadeli taşıt kredisi veriyor.

Anadolubank taşıt kredisi faiz oranları sabit oranlı tutulup yüzde 1,50 olarak belirlenmiştir. Aylık gelirlerini belgeleyebilen herkesin araç alımları için finansman imkanı sağlayan Anadolubank, kredi başvurularını hemen değerlendirmektir. Bireylerin banka şubelerine belgelerini eksiksiz bir şekilde getirmeleri yeterli olmaktadır.

Kredi için kasko ve hayat sigortası yapılması zorunlu tutulmaktadır. Sigorta ücretleri taşıttan taşıta, kişiden kişiye göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca başvurular için kefil talep edilmektedir. Kefil olan kişilerin de istenilen tüm belgeleri eksiksiz getirmeleri istenmektedir.

Satın alınan araç üzerine ipotek konulur ve ödemeler bittiğinde kalkar.  İpotek için de bireylerden ayrı bir ücret talep edilir.

48 Ay Vadeli 35.000 TL Anadolubank Taşıt Kredisi

48 aya varan vade seçenekleri ile Anadolubank’ın taşıt kredisinden 35 bin Türk Lirası almak isteyen bireylerin kredi faiz ödemesi yüzde 1,50, kredi taksit ödemesi bin 95,13 Türk Lirası olmaktadır. Sigorta ücretleri değişkendir. Kredi kapsamında BSMV, KKDF ve ipotek tesis ücreti alınır. Alınan kredinin binde beşi kadar da tahsis ücreti tahsil edilir. 35 bin Türk Lirası için tahsis ücreti 175 Türk Lirasıdır

Anadolubank taşıt kredisi faiz oranları 16.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://isube.anadolubank.com.tr/ibanking/open.html?firstPage=INDIVIDUAL_LOAN_RATES.js&loginPage=WEB_PAGE_LOGIN.guiml&language=tr

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.