Akbank’tan Her Otomobil Markası için Taşıt Kredisi İmkanı!

Ülkemizde yıllardır hizmet veren, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik uzman kadrosu ile çözümler üreten, hem çalışanlarına hem de müşterilerine özel kredi kampanyaları düzenleyen Akbank, taşıtın markası ya da tipi ne olursa olsun farketmeksizin taşıt kredisi imkanı sunuyor.

Müşterilerinin sadece sahip olmak istedikleri taşıta karar vermelerini, gerisini kendilerine bırakmalarını söyleyen Akbank, uygun faizli taşıt kredisi imkanı sağlıyor.

Bireylerin bütçelerini zorlamadan 0 km taşıt sahibi olmalarını isteyen Akbank, kredi kapsamında hayat sigortası, kasko sigortası ve ferdi kaza sigortası yaptırmaktadır.

Aylık net gelirlerini belgeyebilen bireylerin taşıt kredisi başvurusu sırasında gelir belgelerini, nüfus cüzdanlarının fotokopilerini, fatura ya da noter sözleşmesini istemektedir. Banka gerekli gördüğü durumlarda ise adres teyit etmek için belge de isteyebilmektedir.

Aylık kredi taksitleri ailedeki aylık ortalama gelirinin yüzde 50’si geçemez. Satın alınmak istenen aracın üzerine rehin koyan Akbank, kredi ödemeleri tamamlandığında rehni kaldırmaktadır.

Örneğin 0 km Audi için 40 bin Türk Lirasını 48 ay vadeli ödeme planı ile almak isteyen bireyin aylık kredi ödemesi bin 184,05 Türk Lirası olmaktadır. Uygulanan faiz oranı ise yüzde 1,28’tir. 200 Türk Lirası kredi tahsis ücreti, aylık maliyet oranı yüzde 1,5596 olmaktadır. Ferdi kaza sigorta ücreti yıllık ortalama 110 Türk Lirası, kasko bedeli ise yine ortalama 1.000 Türk Lirası olup müşteriden müşteriye göre farklılık göstermektedir.

Akbank taşıt kredisi faiz oranları 22.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.akbank.com/tasit-kredisi

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.