Albaraka Türk’ten 12.000 TL Eğitim Finansmanı Başvurusu ve Detayları

Albaraka Türk Katılım Bankası, ilkokul, lise, üniversite, dershane ya da kurs ve benzeri gibi eğitim harcamaları için uygun kar payı oranları ile eğitim finansmanı sunuyor.

En fazla 10 ay vadeli ödeme planları hazırlayan Albaraka Türk Katılım Bankası, yapılan finansman dosya masrafları için de ek ücret talep etmektedir. Alınan bu ek ücret tahsis ücretidir. Tahsis ücreti temin edilen finansman tutarının en fazla binde beşi kadar olmaktadır. Bu oran binde beşten fazla olmamaktadır.

Albaraka Türk Katılım Bankası eğitim finansmanı başvurusu banka şubelerinden yapılmaktadır. Banka şubesi haricinde başvuru yapılacak bir kanal bulunmamaktadır. Başvuru esnasında banka müşterilerinden bazı belgeler talep etmektedir. Bu belgelerden biri nüfus cüzdanıdır. Nüfus cüzdanı üzerinde kesinlikle T.C. kimlik numarasının yazılı olması gerekmektedir. T.C. kimlik numarası olmayan ya da yırtık olan nüfus cüzdanları kabul edilmemektedir. İstenilen diğer belgeler ise gelir belgesi ve eğitime konu olan proforma faturadır.

 12.000 TL Eğitim Finansmanı

Eğitim finansmanı kar payı oranları sabittir ve yüzde 1,40’dır. 10 ay vadeli ödeme planı ile 12 bin TL tutarına finansman alındığında aylık taksit ödemesi bin 313,65 TL olmaktadır. Kredi sonunda ödenecek toplam tutar 13 bin 136 TL, tahsis ücreti 60 TL, aylık maliyet oranı ise yüzde 1,78 olmaktadır.

Albaraka Türk Katılım Bankası eğitim finansmanı kar payı oranları 1 Kasım 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.albaraka.com.tr/egitim-finansmani.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.