Albaraka Türk’ten 10.000 TL Diş Hastalıkları için Finansman Kampanyası!

Albaraka Türk Katılım Bankası, diş hastalıklarının tedavileri, dolgu, diş temizleme, implant ve benzeri gibi tüm diş hastalıkları hizmetlerine özel ihtiyaç finansmanı kampanyası düzenledi.

Diş hastalıkları için 48 ay vadeli ödeme planları düzenleyen Albaraka Türk Katılım Bankası, sabit kar payı oranları uygulamaktadır. Kar payı oranı yüzde 1,40’dır.

Başvurular banka şubelerinden yapılmaktadır. Finansman kapsamında alınan kredi tutarının binde beşi kadar dosya masrafları için ücret alınır. Bu ücret tüm müşterilerden bir defaya mahsus olmak üzere talep edilir. Ayrıca yine finansman temininde hayat sigortası yaptırılması gerekmektedir.

Başvuru sırasında nüfus cüzdanınız ile birlikte gelir belgenizi, adres teyiti için ikametgah belgenizi getirmeniz gerekmektedir. Söz konusu finansmandan sadece 18 ve üzeri yaştaki bireyler yararlanabilmektedir.

10.000 TL Diş Hastalıkları için Finansman ve Ödeme Planı Detayları

48 ay vadeli ödeme planı ile 10 bin Türk Lirası tutarında finansman almanız halinde aylık ödeme yapmanız gereken tutar 305,16 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Finansman sonunda toplamda ödeyeceğiniz tutar ise 14 bin 648 Türk Lirası olmaktadır. 10 bin TL için alınan dosya masrafı ücreti 50 Türk Lirasıdır. Günlük bazda ödemeler ise 10 TL’ye tekabül etmektedir.

Albaraka Türk Katılım Bankası diş hastalıkları finansmanı kar payı oranları 3 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.albaraka.com.tr/dis-sagligi-finansmani.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.