Anadolu Bank’tan 5 Yaşındaki İkinci El Otomobillere Kredi!

Anadolu Bank, hem sıfır kilometre otomobiller, hem de 5 yaşına kadar olan ikinci el otomobiller için 3 aydan 48 aya varan vade seçenekleri eşliğinde taşıt kredisi olanağı sağlıyor.

Anadolu Bank, satın almak istediğiniz tüm otomobiller için en uygun taşıt kredisini sağlamak üzere kampanya düzenledi. Aylık yüzde 1,35’den başlayan sabit faiz oranları eşliğinde 3 aydan 48 aya kadar kendiniz tercih edebileceğiniz bir ödeme planına bağlı kalarak hayalini kurduğunuz otomobile sahip olabilirsiniz.

Ön kefil şartı aramayan Anadolu Bank, gerekli gördüğü durumlarda kefil talebinde bulunurken, genellikle satın alınacak otomobil üzerine rehin tesisi yeterli olmaktadır. Satın alacağınız otomobilin hem sıfır kilometre, hem de ikinci el olması durumunda ilk 50 bin Türk Liralık kısmı için yüzde 70 oranında, ikinci 50 bin Türk Liralık kısmı için de yüzde 50 oranında finansman sağlayan Anadolu Bank, başvuru aşamasında T. C. kimlik numaranızı gösteren nüfus cüzdanınız, gelir durumunuzu gösteren belgeniz ve satın alacağınız otomobilin sıfır ve ikinci el durumuna göre talep edilen belge ile başvuruda bulunmanız halinde hesabınıza aktarılıyor.

Anadolu Bank’tan temin edeceğiniz taşıt kredisi için 50 bin Türk Lirası tutarında finansman kullanmanız halinde, aylık yüzde 1,35 oranında faiz uygulaması ile birlikte taksitlerinizi bin 506 Türk Lirası tutarındaki eşit ödeme planı tablosu sayesinde yapabilirsiniz.

Anadolu Bank’tan alacağınız taşıt kredisi ile birlikte, markası farketmeden tüm sıfır kilometre otomobilleri satın alabilir ve 5 yaşını doldurmamış tüm ikinci el otomobilleri satın alabilirsiniz. 3 ay ile 48 ay arasında bütçeniz için en uygun olan vade seçeneğini tercih ederek, kolay bir ödeme planıyla taşıt kredinizi geri ödeyebilirsiniz.