ICBC Turkey’den 24 Ay Vadeli 10.000 TL Yeni Arabam Taşıt Kredisi Kampanyası!

ICBC Turkey, yeni araba sahibi olmak isteyenlere heyecanlarını paylaşmak, onlara nakit ihtiyaçlarında yardımcı olmak isteyerek Yeni Arama Taşıt Kredisi Kampanyası düzenledi.

Son zamanlarda meydana gelen ulaşım problemleri, taşıtın hayalden öte artık ihtiyaç haline dönüşmesi durumunda araba almak isteyen müşterilerine düşük faiz oranları ve uygun vade planları ile taşıt kredisi desteği veren ICBC Turkey, ihtiyaçlar kapsamında müşterilerinin bütçelerine en uygun ödeme planlarını düzenlemektedir.

ICBC Turkey taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,14 ile yüzde 1,18 arasında değişiklik göstermektedir. 48 aya varan ödeme seçenekleri ile hem 0 km araçlar için hem de 2. el araçlar için kredi desteği veren ICBC Turkey, 2. el araçlarda yaş kriteri koymaktadır. Yalnızca 5 yaşına kadar olan 2. el araçlar için kredi verilmektedir. Kredi kapsamında kefil talebinde bulunulmamaktadır. Ancak kredi incelemeleri sona erdiğinde talep edilebilinir.

24 Ay Vadeli 10.000 TL Taşıt Kredisi!

24 ay vadeli kredi geri ödeme seçeneği ile 10 bin Türk Lirası tutarında ICBC Turkey’den taşıt kredisi alan bir müşterinin ödemesi gereken aylık kredi tutarı 491,62 Türk Lirasına, faiz oranı ise yüzde 1,14’e tekabül eder. Efektif faiz oranı yüzde 36,8896’ya tekabül eder. Taşıt kredisi başvurusunda yeni araç alacakların proforma fatura, ikinci el araç alacakların ise araç ruhsatı getirmeleri istenmektedir.

ICBC Turkey Yeni Arabam Taşıt kredisi faiz oranları 20.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://icbc.com.tr/tr/basvuru/kredi-hesaplama/Kredi-Hesaplama/396/1094/0

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.