Anadolubank’tan Ayda 156 TL’ye 5.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Özel bankacılık sektöründe Türkiye’de hizmet veren Anadolubank, ev tadilatlarından eşya yenilemeye, eğitim masraflarından sağlık problemlerine kadar çeşitli acil nakit ihtiyaçları için ihtiyaç kredisi veriyor.

Anadolubank ihtiyaç kredisinin faiz oranlarında değişiklik yapmayıp, sabit kullanıyor. Yani alınan kredi tutarından vade süresine ve kişilerin demografik bilgilerinden kredi notuna kadar belirleyici özelliklere göre faiz oranları değişmiyor ve yüzde 1,50 kullanılıyor.

İhtiyaç kredisinin vade süresi ise 48 ay (4 yıl) olarak belirlenmiştir. 4 yıldan fazla vadelendirme söz konusu olmuyor.

Anadolubank ihtiyaç kredisi kullanabilmeniz için ise kefil göstermeniz gerekiyor. Sizden talep edilen krediye konu belgelerin kefillerinde getirilmesi isteniyor. Sizden kimlik cüzdanınızın aslı ile fotokopisi haricinde gelir dokümanlarınızı gösteren belgenizinde getirilmesi isteniyor. Ayrıca kredi değerlendirmesi sonucunda ikametgah belgesi de istenebiliyor. İkametgah belgesi yerine son 3 ay içinde düzenlenmiş ve sizin adınıza olan elektrik, su vb. faturalarınızdan birini getirmeniz de kabul görülüyor.

Başvurular yalnızca Anadolubank şubelerinden yapılıp, haricinde başvuru kanalı bulunmuyor.

Anadolubank’tan Ayda 156 TL’ye 5.000 TL Kredi

Anadolubank’tan 48 ay vadeli ödeme planı ile 5 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi kullanmanız durumunda aylık kredi taksidiniz 156,45 TL’ye tekabül etmektedir. 11,25 TL KKDF yani Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu ücreti ve  3.75 TL ise BSMV yani banka sigorta muamele vergisi ücreti alınmaktadır. Kredi sonundaki toplam ödemeniz 7 bin 509,60 Türk lirasına tekabül etmektedir.

Anadolubank ihtiyaç kredisi faiz oranı ve hesaplaması 26 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://isube.anadolubank.com.tr/ibanking/open.html?firstPage=INDIVIDUAL_LOAN_RATES.js&loginPage=WEB_PAGE_LOGIN.guiml&language=tr

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.