Yapı Kredi’den 48 Ay Vadeli 25.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenen bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası aylık yüzde 1,69’dan başlayan faiz oranları ve 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini pratik bir şekilde temin etmenize olanak sağlıyor.

Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi kampanyası oldukça avantajlı maliyetler eşliğinde tüm ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturmanıza olanak sağlıyor. Mobilya, beyaz eşya, teknolojik ürün alışverişi, sağlık, eğitim, tatil, dekorasyon, tadilat, taşınma masrafları, borç kapatma, borç yapılandırma, kredi kartı borcu ödeme gibi birçok vesile ile Yapı Kredi Bankası’nın ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası Kredi Başvurusu

Yapı Kredi Bankası’ndan ihtiyaç kredisi çekmek için cep telefonunuzun SMS bölümüne girip, Bireysel yazıp, boşluk bırakıp, T.C. kimlik numaranızı yazıp, boşluk bırakıp, talep ettiğiniz kredi miktarınızı yazarak 4411’e gönderip, ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Aynı zamanda size en yakın Yapı Kredi Bankası şubesini ziyaret edebileceğiniz gibi 444 0 444 Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi’ni arayarak da kredi başvurunuzu iletebilir, onaylanan kredinizi anında vadesiz hesabınızdan temin edebilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası 25.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Yapı Kredi Bankası’ndan temin edeceğiniz 25 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için 48 ay vade seçeneği eşliğinde ödeme planınızı talep etmeniz halinde banka tarafından uygulanacak olan sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,71 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı da 823,69 Türk Lirası’na, toplam geri yapılacak ödeme miktarı 39 bin 537,12 Türk Lirası’na denk gelecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 29 Mayıs 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/bireysel-ihtiyac-kredileri/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.