Ayda 600 TL Taksitle Uygun Faizli Konut Kredisi QNB Finansbank’tan!

QNB Finansbank, sabit faiz oranları ile ev almak isteyen bireylere özel 180 ay vadeye kadar uzanan çeşitli ödeme planları ile finansman desteği sunuyor.

Uygun faizli konut kredisi sunan banka, yüzde 1,17 oranında faiz uyguluyor. Faiz oranları kredi tutarı ve vadesine göre değişiklik göstermeyip, müşteri özelinde banka faiz oranlarında değişiklik yapabiliyor.

Sadece Türk Lirası cinsinden finansman desteği veren QNB Finansbank, yabancı para cinsinden konut kredisi vermiyor.

Bireyler satın almayı planladıkları evin değerinin tamamı kadar kredi kullanamıyor. Kredi limitinin belirlenmesi için ilk aşamada evin ekspertiz raporu oluşturuluyor. Oluşturulan rapordaki değerin yüzde 80’i kadar konut finansmanı veren QNB Finansbank, aynı zamanda da sadece mesken tipinde olan konutların satın alımlarına destek veriyor.

QNB Finansbank konut kredisini sadece gerçek kişiler kullanabilip, ticari amaçlı kullanılmamaktadır.

Konut Kredisi başvurusu ise sadece banka şubelerinden yapılıyor. Başvuru esnasında kişilerin nüfus cüzdanları ile birlikte satın alacakları evin belgelerini ve aylık net kazançlarını gösteren gelir belgelerini getirmeleri gerekiyor. Banka gerekli görürse müşterilerinden ek belgeler ve kefil talep edebiliyor. Kefil istenmesi halinde de kefillerinde de nüfus cüzdanlarını ve gelir belgelerini getirmeleri gerekiyor.

40.000 TL Konut Kredisi ve Ödeme Planı

QNB Finansbank sabit faizli konut kredisi kampanyası dahilinde 120 ay vadeli ödeme planı 40 bin Türk Lirası tutarında finansman temin eden bireylerin aylık kredi ödeme tutarları 622,03 Türk Lirası, vade sonunda ödeyecekleri toplam tutar ise 74 bin 643,37 Türk Lirası olarak hesaplanmaktadır. Banka kredi dosya masrafları için 200 Türk Lirası tutarında kredi tahsis ücreti tahsil ediyor. Ayrıca ekspertiz raporu için de ekspertiz ücreti alınıyor. Bu ücret ise evin bulunduğu lokasyona ve evin metrekaresine göre farklılık gösteriyor.

QNB Finansbank konut kredisi faiz oranları 10 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.qnbfinansbank.com/krediler/konut/kredikolay-mortgage/standart-mortgage.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.