TEB’den Uygun Ödeme Planları ile 120 Ay Vadeli 50.000 TL Konut Kredisi!

Türk Ekonomi Bankası, 120 aya kadar uzanan çeşitli ödeme planları ve yüzde 1,45’ten başlayan uygun faiz oranları ile konut kredisi sunuyor.

Ev almak isteyenlere uygun ödeme planları ile konut kredisi sunan Türk Ekonomi Bankası, sabit faiz oranları uyguluyor. Faiz oranları temin edilen finansman tutarına ya da düzenlenen ödeme planı süresine bağlı olarak farklılık göstermeyip, bankanın müşteri özelinde değişiklik yapma hakkı mevcuttur.

TEB Konut Kredisi Başvurusu için bireyler bankanın internet sitesinden girip hızlı bir şekilde yapabilmektedirler. Ancak hızlı kredi başvurusu ön başvuru niteliği taşıyıp, kredinin onaylanması durumunda banka şubelerinin gerekli belgeler de alınarak ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Banka kredinin teminatı için banka satın alınacak olan üzerine ipotek koyup, sigorta yapılmasını istemektedir. Sigorta ödemeleri kişiden kişiye göre değişip, ayrıca krediye konu olan evin değerinin tamamı kadar finansman desteği verilmemektedir. İlk olarak evin ekspertiz raporu oluşturulmakta olup, sonrasında rapordaki evin değerine bağlı olarak finansman verilmektedir.

50.000 TL Konut Kredisi ve Ödeme Planı

120 ay vadeli ödeme planı ile 50 bin Türk Lirası tutarında TEB’den konut kredisi alan bireylerin yüzde 1,45 faiz oranı ile aylık ödemeleri gereken kredi taksit tutarı 881,70 Türk Lirası, geri ödenecek toplam tutar ise 105 bin 804,30 Türk Lirasına tekabül etmektedir.  Ortalama 508 Türk Lirası tutarında kredi tahsis ücreti, 159 Türk Lirası tutarında da ipotek tesis ücreti alınmaktadır. Ekspertiz ücreti eve göre farklılık göstermektedir.

TEB  konut kredisi faiz oranları 12 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/konut-kredisi-urunlerimiz/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.