Aylık Yüzde 1,04’ten Başlayan Faizlerle Kredi Denizbank’ta!

Denizbank, aylık yüzde 1,04 gibi oldukça düşük rakamlardan başlayan, avantajlı bir ihtiyaç kredisi ürünü sunuyor.

Kredinizin 48 aya kadar vadelendirilmesine olanak sağlayan Denizbank, oldukça düşük maliyetler eşliğinde acil nakit sıkışıklığınızı çözüme kavuşturmanıza yardımcı oluyor. İnternet sitesi üzerinden yapılan kredi başvurularını hızlı bir şekilde sonuçlandırarak, onaylanan kredinin hemen kullanılmasına olanak sağlayan Denizbank, avantajlı maliyetler eşliğinde ödemenizin kırk sekiz aya kadar taksitlendirilerek, bütçenizi yormamasına da yardım ediyor.

Denizbank kredi başvurusu aşamasında kefil istemiyor. Teminatsız ve kefilsiz ihtiyaç kredisi kullandıran Denizbank, kredi başvurusu yapan kişinin düzenli ve yeterli bir gelir düzeyine sahip olmasına, kredi istihbaratının olumlu olmasına ve kredi notunun yeterli olmasına oldukça önem veriyor.

Denizbank’a şubeden yapacağınız ihtiyaç kredisi başvurusu aşamasında yanınızda mutlaka gelir durumunuzu gösteren bir belge, nüfus cüzdanı ve ikâmet adresinizi gösteren bir belgenin bulunması gerekiyor.

Denizbank 4.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Denizbank’tan orta vadeli olarak çekeceğiniz 4 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için 24 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talep etmeniz halinde banka tarafından uygulanacak olan ortalama ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,81 olurken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı da 215,63 Türk Lirası’na denk gelecektir. Toplam geri ödeme yapacağınız miktar da 5 bin 175,04 Türk Lirası olacaktır.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 19 Mart 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/bireysel-krediler/ihtiyac-kredileri/webde-kredi-basvuru.aspx?Ref=anabanner&Refid=webdekredi&fromOutside=1

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.