Garanti Bankası’ndan Sonbahar Kredisi Kampanyası!

Garanti Bankası, sonbahar mevsimine girmemiz ile birlikte müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için ihtiyaç kredisi kapsamında Sonbahar Kredisi Kampanyası düzenledi.

Sonbahar Kredisi Kampanyası faiz oranları  yüzde 1,29’dan başlıyor. Faiz oranları vade sürelerine ve alınan kredinin tutarına göre değişiklik gösteriyor. Uygulanan faiz oranları yüzde 1,29, yüzde 1,34 ve yüzde 1,44’tür. Azami vade süresi 48 aydır.

Söz konusu kredi kampanyasına anında başvuru yapılabilinmektedir. Başvurular x yoldan olmaktadır. Bunlardan ilki Garanti İnternet Şubesidir. Bankanın internet sitesinde girerek başvuru yapılabilinmektedir. Diğer bir yol ise Garanti Cep şubesidir. Garanti Cep şubesi için bankanın mobil uygulamasının indirilmesi gerekmektedir. Diğer bir yöntem ise bankanın şubeleridir. Bankanı şubelerine istenilen belgelerin de getirilmesi ile birlikte başvurular gerçekleşir.

Sonbahar kredisi kampanyasına anında başvuru yapacak müşterileri için Garanti Bankası kredi üst limiti belirlemiştir. Bu limit 25 bin Türk Lirasıdır. Daha yüksek meblağlarda kredi alabilmek için bireylerin banka şubelerini ziyaret etmeleri istenmektedir.

Krediye ilişkin olarak sigorta yapılması mecburidir. Sigorta ücretlerinin hesaplamaları kişiden kişiye göre değişmektedir. Kısaca sigorta ücretlerinin değiştiği hususlardan bahsedecek olursak; kişinin yaşı, cinsiyeti, kişinin aldığı kredi tutarı ve ödeme planı gibi kriterlerdir. Alınan ücretlerden bir diğeri ise tahsis ücretidir. Tahsis ücreti kredinin tutarına göre değişir.

Garanti Bankası Sonbahar Kredisi Kampanyası faiz oranları 9 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/krediler/ihtiyac-kredisi-kampanyasi.page?gbid2=203536#calcContent=UID567cb6c

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.