Burgan Bank’tan 20.000 TL Borç Transfer Kredisi!

Burgan Bank, tüm borçlarını tek çatı altında toparlayarak bir düzene oturtmak isteyenler için oldukça avantajlı bir borç transfer ihtiyaç kredisi olanağı sunuyor.

Burgan Bank, borçlarını kapatıp, avantajlı faiz oranları eşliğinde düzenli bir şekilde ödemek isteyenler için oldukça uygun bir çözüm sunuyor. 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri eşliğinde temin edilebilen borç transfer ihtiyaç kredisi, tüm borçların kapatılarak, sadece kredi ödemesinin yapılmasına olanak sağlıyor.

Burgan Bank 20.000 TL Borç Kapatma Kredisi Ödeme Planı

Burgan Bank’tan çekeceğiniz 20 bin Türk Lirası tutarındaki borç transfer kredisi için 48 ay vade seçeneği ile ödeme planı oluşturmanız halinde bu ödeme planı için bankanın uygulayacağı aylık sabit borç transfer kredisi faiz oranları yüzde 1,84 olurken, ödeme yapılacak eşit taksit tutarı da 679,94 Türk Lirası’na tekabül etmektedir.

Burgan Bank’ın düzenlemiş olduğu borç transfer kredisi ile birden fazla borcunuzu kapatabilirsiniz. Örneğin bir bankadan çektiğiniz 5.000 tl ihtiyaç kredisi ve diğer bir bankadan çektiğiniz 15.000 TL taşıt kredisi için Burgan Bank’ın borç transfer kredisi kapsamında 20 bin Türk Lirası tutarında kredi çekebilirsiniz. Burgan Bank’tan çekeceğiniz kredi için, sahip olduğunuz borcu resmi bir şekilde belgelendirebilmenize gerekmektedir.

Burgan Bank’ın düzenlediği borç transfer kredisi kampanyası için son başvuru tarihi 31 Mart 2018 tarihidir.

Burgan Bank tarafından düzenlenen Borç Kapatma Kredisi kapsamındaki ihtiyaç kredisi ürünü için bu bilgiler, 28 Ocak 2018 tarihinde, aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/benim-icin/krediler/ihtiyac-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek, Türk bankaları tarafından düzenlenen kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.