Anadolu Bank, Hayalinizdeki Eve Sahip Olmanız İçin Konut Kredisi Sunuyor.

Anadolu Bank, sahip olmak yönünde hayalini kurduğunuz, mesken olarak gözüken tüm konutlar için talep ettiğiniz finansmanı uygun faiz seçenekleri ve 120 aya varan vade seçenekleri eşliğinde sunuyor.

Ekspertiz bedelinin yüzde 50’sine kadar finansman sağlayan Anadolu Bank, 120 aya varan vadelendirme seçeneği ile birlikte kira öder gibi konut sahibi olmanıza yardımcı oluyor. Anadolu Bank’tan konut kredisi talep etmenizin aşamasında T. C. kimlik numaranızı gösteren nüfus cüzdanınız ya da ehliyetinizin aslı veya fotokopisi, gelir durumunuzu gösteren, yeni düzenlemiş bir gelir belgesi ve satın alacağınız konutun ekspertiz değerinin belirlenmesi için tapu fotokopisinin yanınızda bulunması gerekiyor.

Ön kefil şartı aramayan Anadolu Bank, satın alacağınız konutun üzerine ipotek tesisi gerçekleştirerek, satın alım sürecinizde size önemli bir destek sağlıyor.

Anadolu Bank Konut Kredisi Ödeme Planı

Anadolu Bank’tan temin edeceğiniz 150 bin Türk Lirası tutarındaki konut kredisi, aylık yüzde 0,95 oranındaki faiz uygulaması ile 120 ay vade seçeneği tercih edildiğinde aylık 2 bin 100 Türk Lirası tutarında eşit taksitler ile ödeme planı oluşturuyor. Kredi tutarınız 100 bin Türk Lirası olduğunda,  yine aylık yüzde 0,95 oranında faiz uygulayan Anadolu Bank, 120 ay vade seçeneği tercih edildiğinde aylık bin 400 Türk Lirası tutarında eşit taksitler ile ödeme yapmanıza olanak sağlıyor.

100 bin Türk Lirası tutarındaki konut kredisini 90 ay vade seçeneği ile ödemek istediğinizde, aylık yine yüzde 0,95 oranında uygulanan faiz uygulaması ile birlikte aylık taksit tutarınız bin 657 Türk Lirası’na tekabül ediyor. Siz de bütçenize en uygun konut kredisini temin etmek için size en yakın Anadolu Bank şubesini gerekli belgeler ile birlikte ziyaret edebilirsiniz.