Çocukların Okul Masrafları için Şekerbank’tan Eğitim Kredisi Kampanyası!

Okulların açılmasına az bir süre kala Şekerbank, tüm aileler için çocuklarının eğitim masraflarına özel ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Şekerbank Çocuk Eğitim Kredisi Kampanyası!

Şekerbank çocukların eğitim masraflarına özel kredi kampanyası düzenledi. Kampanya dahilinde avantajlı faiz oranları ve uygun geri ödeme planları sunulmaktadır. Ödeme planları kişilerin aylık bütçelerine en uygun şekilde düzenlenmektedir. Asgari vade süresi 3 ay olarak belirlenirken, azami vade süresi ise 48 aydır. Yani 3 aydan ya da 48 aydan daha uzun vadeli ödeme planı düzenlenmektedir.

Şekerbank çocuk eğitim kredisi kampanyasının faiz oranları ise yüzde 2,61’ten başlamaktadır. Kredi faiz oranları tercih edilen geri ödeme planına göre farklılık göstermektedir. 24 aya kadar olan tüm vadelendirme çeşitlerinde yüzde 2,61 oranında faiz uygulanırken, 24 ay ile 48 ay arasındaki vadelendirmelerde ise yüzde 2,67 oranında faiz uygulanmaktadır. Aynı zamanda kredi dosya masrafları için de ücret tahsil edilmektedir. Bu ücret alınan kredi tutarının en fazla binde beşine tekabül etmektedir. Yani 10 bin Türk Lirası finansman için 50 Türk Lirası kredi tahsis ödemesi yapılır. Bu ödemeye de banka sigorta muamele vergisi dahil edilir.

Şekerbank’tan 10.000 TL Çocuk Eğitim Kredisi ve Ödeme Planı

Şekerbank çocuk eğitim kredisi kampanyası kapsamında 48 ay vadeli geri ödeme planıyla 10 bin Türk Lirası finansman alınması halinde aylık taksit miktarı 411 Türk Lirası, aylık toplam maliyet oranı yüzde 3,8748, yıllık toplam maliyet oranı ise yüzde 46,4974 olmaktadır.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 13 Eylül 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.sekerbank.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyackredileri/cocuk-egitim-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsini