Maaş Ödemelerini Ziraat’ten Alanlara Özel Kredi Paketi!

Ziraat Bankası, maaş ödemelerini kendi bankasından alan çalışan bireylere özel Çalışanın Artısı Kredi Paketi sunuyor.

Ziraat Bankası Çalışanın Artısı Kredi Paketi

Ziraat Bankası, kendi bankasından maaş ödemelerini gerçekleştiren çalışan bireylere özel Çalışanın Artısı Kredi Paketi kapsamında hem konut kredisi hem de ihtiyaç kredisi sunuyor. Sunulan kredi paketi kapsamında uygun faiz ve avantajlı kredi ödemeleri sağlanıyor.

Söz konusu kredi paketi dahilindeki konut kredisi faiz oranları yüzde 1,98’den başlıyor. Kredi geri ödemeleri azami 120 ay vade, asgari ise 3 ay olarak belirlenmiştir. İhtiyaç kredisi faiz oranları ise yüzde 2,27’de başlıyor. İhtiyaç kredisi için geri ödemeleri azami 36 ay, asgari ise 3 ay olarak belirlenmiştir.

Banka müşterilerinden kredi tutarının binde beşi kadar, tek seferlik olmak üzere kredi tahsis ücreti tahsil etmektedir. Aynı zamanda kredi kullanacak bireylerin Bankkart Combo, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olmaları ya da yeni başvuru yapacak kişilerin ise internet bankacılığı, konut sigortası, BES, AZG, DASK, eşya sigortası ya da klasik sivil yangın sigortası ürünlerinden en az iki tanesini almaları gerekmektedir. Kredi başvuruları banka şubelerinde yapılıp, ihtiyaç kredisi için nüfus cüzdanı yeterli olmaktadır. Konut kredisi kullanımı için ise satın alınacak konuta ilişkin belgelerin de getirilmesi gerekmektedir.

Örnek Kredi Hesaplamaları

Çalışanın Artısı Kredi Paketindeki konut kredisinden yararlanacak kişilerin 120 ay vadeli 100 bin Türk Lirası temin etmeleri durumunda yüzde 1,98 faiz oranıyla ödemeleri gereken aylık kredi ödemesi 2 bin 188 Türk Lirasına, kredi tahsis ücreti ise 500 Türk Lirasına tekabül etmektedir.

İhtiyaç kredisi kapsamında 36 ay vadeli 20 bin Türk Lirası temin edilmesi halinde aylık kredi ödemesi 878 Türk Lirası, kredi tahsis ücreti ise 100 Türk Lirasına tekabül etmektedir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 14 Kasım 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/krediler/kredi-paketleri/calisanin-artisi-kredi-paketi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsini