Denizbank’tan Yalıtım Yaptırmak İsteyenlere, Kefilsiz, Belgesiz İhtiyaç Kredisi!

Denizbank, iş yerlerinin, evlerinin, apartmanlarının yalıtımlarını yaptırmak isteyenlere özel Yeşil Kredi Kampanyası düzenledi.

Yeşil Kredi Kampanyası ile müşterilerine yardımcı olan Denizbank, maksimum 7 bin Türk Lirasına kadar finansman imkanı tanımaktadır. 60 ay yani 5 seneye kadar kredi geri ödeme planı ile kolaylık sağlayan banka, masraf ve komisyon istememektedir.

Bunlara ek olarak gelir belgesi talebinde de bulunmayan Denizbank, uygun faizli kredi imkanı vermektedir.

Saint-Gobain Weber ile ortaklaşa başlattıkları söz konusu kredi kampanyası için başvurularda bireylerin bankanın istediği belgeleri getirmeleri karşılığında kredileri hemen verilmektedir.

Bireylerin bu krediden yararlanmaları için ilk aşamada Saint-Gobain Weber bayilerini ziyarette bulunmaları gerekmektedir. Sonrasında ise bireylerin bankaya şubelerinde gitmeleri ve Yeşil Kredi Kampanyası için başvuruda bulunacakları söylemeleri gerekmektedir. Eğer apartman için kredi alınacaksa banka apartmanı ziyaret eder ve kredi başvurusunda gerekli olan belgeleri temin eder. Sonrasında ise kredi başvurusu yapılır ve banka değerlendirmeleri sonrasında kredi sonuçlanır. Kredi sonucu apartman yöneticisine yahut apartmanda ikamet eden diğer vatandaşlara bilgilendirmesi yapılır. Yeşil Kredi Kampanyası onaylanmışsa apartmanın yöneticisi ya da apartmanda ikamet edenler banka şubelerine çağrılır.

Kredi kullanımı için apartman yöneticisinden bir takım belgeler istenir. Bunlar; kat maliklerinin kredi için verdikleri kurul kararı belgesi, site yönetimine ilişkin temlikname belgesi ve kat maliklerinin tümünün listesi.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.