Akbank’tan Acil Nakit İhtiyacı Olanlara 5.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Türkiye’nin en geniş müşteri portföyüne sahip olan bankaları arasında yer alan Akbank, düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte acil nakit sıkışıklıklarınıza çözüm sunuyor.

Akbank tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi kampanyası düşük kredi faiz oranları eşliğinde sunuluyor. İnternet üzerinden, mobil bankacılık üzerinden pratik bir şekilde ihtiyaç kredisi temin edilmesine olanak sağlayan banka avantajlı maliyetlerle birlikte ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor. Banka 48 aya kadar kredi taksitlendirmesi sağlayarak ödemelerinizi düşük taksit tutarları eşliğinde yapmanıza olanak sağlıyor.

Akbank’tan Her Bütçeye Özel Ödeme Planı

Akbank kredi başvurusu aşamasında ön kefil talebinde bulunmuyor. Banka düşük maliyetlerle her bütçeye uygun olacak şekilde ödeme planınızı gelir durumunuza göre şekillendirmenize olanak sağlıyor.

Akbank’tan çekeceğiniz ihtiyaç kredisi ürünü için 6 ay vadeli, 9 ay vadeli, 12 ay vadeli, 18 ay vadeli, 24 ay vadeli, 36 ay vadeli, 48 ay vadeli seçeneklerden bütçenize en uygun olanı ile ödeme planı oluşturabilirsiniz.

Akbank 5.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Akbank’tan borç kapatmak, alışveriş yapmak, taşınma masraflarını, eğitim masraflarını, sağlık masraflarını karşılamak, tadilat yapmak gibi ihtiyaçlarınız için çekeceğiniz 5 bin Türk Lirası tutarındaki acil ihtiyaç kredisi ürünü için 24 ay vade seçeneğiyle ödeme planı oluşturmanız halinde banka tarafından uygulanacak olan aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,84 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı da 270 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 29 Mayıs 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.akbank.com/tr-tr/sayfalar/default.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.