Fibabanka Kişiye Özel Ödeme Planıyla Konut Kredisi

Fibabanka’nın hazırlayıp sunduğu konut kredisi ürünü ile birlikte nakit ihtiyaçlarınızı pratik bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz. Banka, 120 aya kadar uzayan vade seçeneklerinden bütçeniz için en uygun olanı tercih ederek, bütçenizi yormadan bir konut kredisi çekmenize olanak sağlıyor.

Fibabanka tarafından düzenlenen konut kredisi ürünü, hayalini kurduğunuz eve pratik bir şekilde sahip olmanıza olanak sağlıyor. Kredi vade süresi boyunca satın alacağınız ev üzerine ipotek tesisi gerçekleştiren banka, bu sayede konut krediniz için gerekli olan teminatı sağlamak ile birlikte, herhangi bir kefil olmadan kefilsiz konut kredisi kullanmanıza olanak sağlıyor.

Güncel konut kredisi faiz oranları eşliğinde bir konut kredisi ürünü sunan banka; ödemelerinizin düzenli bir şekilde gerçekleştirilmesinden emin olmak için düzenli bir gelire sahip olmanızı önemsiyor. Kredi başvurusu aşamasında kefil talebinde bulunmayan banka, sahip olduğunuz kredi notuna göre faiz oranı ve kefilsiz konut kredisi imkânları sunuyor.

Fibabanka 75.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı

Fibabanka’dan 60 ay vade seçeneğiyle 75 bin Türk Lirası tutarında konut kredisi çekmeniz halinde bankanın uygulayacağı aylık sabit konut kredisi faiz oranları yüzde 1,68 olmak ile birlikte, bankaya yapacağınız aylık konut kredisi ödeme miktarı bin 993,72 Türk Lirası’na denk gelecektir. Kredi ödeme süreci boyunca yapacağınız toplam geri ödeme miktarı ise 119 bin 623,45 Türk Lirası olacaktır.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 19 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

http://fibabanka.com.tr/kr-edi-he-sap-to-ol.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.