Odeabank İndirimli Mortgage Kredisiyle Ev Sahibi Yapıyor!

Odeabank, son dönemlerde yaklaşık 10 adet farklı konut kampanyası düzenleyerek, her bütçeden vatandaşın ev sahibi olmasına olanak sağlıyor. 120 aya varan vade seçenekleri içerek konut kredisi kampanyalarından bütçeniz için en uygun olanını tercih ederek, hayalini kurduğunuz konuta sahip olma şansını yakalayabilirsiniz.

Odeabank İndirimli Mortgage Kredisi

Odeabank, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara 10 yıl, yani 120 aya varan vade seçenekleri eşliğinde konut kredisi olanağı sunuyor. Kendi evine sahip olarak, kira öder gibi ev sahibi ödeme şansını yakalamak için siz de size en yakın Odeabank Şubesi’ni ziyaret ederek, bütçeniz ve satın almak istediğiniz eve göre bir ödeme planı oluşturabilirsiniz.

Odeabank, Zorunlu Deprem Sigortası, Hayat Sigortası, Konut Sigortası gibi sigortaları masrafları konut kredinize dahil ederek Odeabank’tan temin etmeniz halinde, Herşey Dahil Konut Kredisi kampanyasını sunuyor. Aynı zamanda standart konut kredisi üzerinden, belirli bir oranda komisyon ödemeyi kabul eden Odeabank müşterileri de indirimli mortgage konut kredisinden faydalanabiliyorlar.

Sahip olduğunuz bir ev varsa ve bu evi satarak yeni bir ev satın almak istiyorsanız, Odeabank bu talebinize özel bir ödeme planı oluşturarak sahip olduğunuz evin satılması halinde kredinize ara ödeme yapmanıza ve bu ödeme esnasında herhangi bir  komisyon kesintisi olmamasına olanak sağlıyor.

Siz de satın almak istediğiniz konuta ait tapunun fotokopisini, T. C. kimlik numaranızı belgeleyen nüfus cüzdanınız ya da ehliyetinizi ve gelir durumunuzu gösteren gelir belgenizi yanınıza alarak size en yakın Odeabank şubesine gidip, en uygun konut kredisi tercihiyle kredi başvurunuzu Odeabank şubesinden gerçekleştirebilirsiniz.