Fibabanka’dan 10.000 TL PTT İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Fibabanka, PTT’den emekli olan, PTT’den emekli maaşı alan, PTT personeli ya da müşterisi olan herkese PTT İhtiyaç Kredisi Kampanyası düzenledi.

Fibabanka PTT ihtiyaç kredisi kapsamında alınabilinecek minimum finansman tutarı 2 bin TL’dir. Maksimum finansman tutarı ise 30 bin TL olarak belirlenmiştir  ve azami vade süresi 48 ay yani 4 senedir.

Fibabanka ihtiyaç kredisi kampanyasına ilişkin olarak tüm bireylerden yapılan dosya masrafı harcamaları için alınan finansmanın maksimum binde beşi kadar ücret tahsil edilir. Bu ücret yalnızca bir kez alınır. PTT emeklileri ile PTT personelleri haricindeki diğer bireyler için banka gelir belgesi istemektedir. Bireylerin kredi alabilmeleri için kesinlikle belgeli bir şekilde gelirlerini bankaya sunabilmeleri gerekir. Söz konusu ihtiyaç kredisi başvurusu için yaş sınırı vardır. 80 ve üzerindeki kişiler başvuruda bulunamaz. Bulunurlarsa kredi reddi söz konusu olmaktadır. Buna ek olarak da kredi vadesi ile müşteri yaşının toplamı da 80’den fazla olmamalıdır. Yani 79 yaşındaki biri PTT ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak ise maksimum kredi vadesi ise 1 sene olmaktadır.

Başvurular Türkiye’deki tüm PTT şubelerinden yapılmaktadır. Benzer şekilde ödemeler de yine tüm PTT şubelerinden yapılır.

Uygulanan faiz oranları ise 10 bin TL’ye kadar yüzde 1,49, 10 bin TL ile 30 bin TL arasında yüzde 1,45 olmaktadır.

10.000 TL PTT İhtiyaç Kredisi

48 ay vadeli ödeme planı ile Fibabanka’nın PTT müşterisi, personeli, emeklisi ve çalışanına özel sunduğu krediden yararlanmak ve 10 bin TL ihtiyaç kredisi almak isteyenlerin aylık kredi ödemeleri 309,01 Türk Lirası olmaktadır. 24 ay vadeli ödeme planında alındığı zaman aylık kredi ödemesi  513,27 Türk Lirası, 12 ay vadelide ise 930,56 Türk Lirası olmaktadır.

Fibabanka  PTT İhtiyaç Kredisi faiz oranı ve hesaplaması 22 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.fibabanka.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyac-kredisi/ptt-ihtiyac-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.