TEB’den Acil Nakit İhtiyaçlarına Özel Çözümlerle Kredi İmkanı!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarına özel çözümler sunmak için anında kullanabilecekleri kredi desteği sağlıyor.

TEB’den Anında Kredi İmkanı!

TEB’in sunduğu ihtiyaç kredisinin faiz oranları sabit olup, yüzde 2,20’dir. Sabit faizli ihtiyaç kredisiyle alınan tüm kredi tutarlarında ve uzatılan vade sürelerinde aynı faiz uygulanmaktadır. Faiz oranları piyasada meydana gelen kur hareketlerinden etkilenmemektedir.

TEB kredi başvurusu hem banka şubelerinden hem de bankanın internet sitesinden yapılabilmektedir. İnternet sitesinden yapılan kredi başvurularında tüm bilgilerin eksiksiz girilmesi istenmektedir. Kredinin onaylanması halinde yine krediye dahil olan belgelerin eksiksiz tamamlanarak banka şubelerinin ziyaret edilmesi gerekmektedir. Bu belgeler; T.C. kimlik numarasının yazılı olduğu nüfus cüzdanı, aylık gelir durumunu gösteren gelir belgesi, ikametgah belgesi ve gerekli görülmesi halinde talep edilecek kefil. Nüfus cüzdanı yerine ehliyet, gelir belgesi yerine de maaş bordrosu geçerli olmaktadır. Serbest meslek sahipleri ile işletme sahiplerinin ise 3 yıllık bilançolarını, vergi levhalarını ve ticaret sicil gazetelerini getirmeleri istenmektedir.

Kredi onayı halinde 24 saatlik süre içinde banka müşterilerinin hesaplarına finansmanlarını yatırmaktadır.

TEB’den 36 Ay Vadeli 10.000 TL Kredi!

TEB’den temin edilen 3 yıl vadeli 10 bin lira kredi için uygulanan faiz oranı sabit olup, yüzde 2,20’dir. Bu kredi için banka müşterilerinden kredi tutarının binde beşi kadar dosya masrafı ücreti tahsil etmektedir. 10 bin lira için 50 lira tahsis ücreti alınıp, evlerini gelir kaynağı olarak gösterenlerden de aynı zamanda ekspertiz ücreti alınır. Bu ücret ise evden eve göre değişir. Ancak ortalama 608 Türk Lirasıdır.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 6 Temmuz 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/ihtiyac-kredisi/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.