Günde 6 TL Taksit ile Anında İhtiyaç Kredisi Aktif Bank’tan!

Türkiye’de özel bankacılık sektöründe hizmet veren Aktif Bank, müşterilerine webden başvuru yapabilecekleri anında ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor.

Anında ihtiyaç kredisi ile müşterilerini düşünen, şubelere kadar yormayan, şubelerden saatlerce sıra beklemelerini istemeyen Aktif Bank, sabit faizli ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor. Aktif Bank ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 2,29 olarak belirlenmiştir. Sabit faizli kredi imkanı ile ne aldığınız kredi tutarında ne yaptığınız ödeme planında ne de kredi notunuza göre faizler değişmez. Aynı zamanda benzer şekilde piyasada meydana gelen faiz değişimlerinden de kredi faiz oranlarında değişiklik yapılmaz.

Aktif Bank ihtiyaç kredisine ilişkin olarak yapabileceğiniz maksimum kredi talebi 30 bin Türk Lirasıdır. 30 bin Türk Lirasından fazla kredi verilmez. Ayrıca kredi kapsamında sizden ek teminat ve kefil de istenmez.  Başvurular bankanın internet sitesinden yapılır. Kredinizin onaylanması halinde ise banka şubelerine ya da ATM’lerine gitmeniz gerekmez. Ülkemizde bulunan tüm PTT şubelerinden ya da herhangi bir bankanın ATM’sinden kredinizi kolay bir şekilde temin edebilirsiniz. Aynı şekilde kredi ödemelerinde de çeşitli kolaylıklar sağlanır. Yine banka haricinde kredi ödemek için kanallar sunulmuştur. Bunlar; Vakıfbank, Akbank ve PTT ATM’leridir.

Aktif Bank Anında 5.000 TL İhtiyaç Kredisi

Aktif Bank’ın sunduğu hızlı kredi kapsamında 48 ay vadeli ödeme planında 5 bin TL finansman almanız durumunda yüzde 2,29 faiz oranı ile aylık kredi taksidiniz 188,79 TL olmaktadır. Günlük bazda ödeme tutarı ise 6,29 TL’ye tekabül eder. 25 Türk Lirası tutarında ise kredi tahsis ücreti alınır. Bu ücret sizden dosya masrafları için tahsil edilir.

Aktif Bank anında ihtiyaç kredisi faiz oranları 2 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.